profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Autosportists Vasīlijs Grjazins cietis smagā autoavārijā

Go4speed 12.07.2015 - 10:24 Autosportists Vasīlijs Grjazins cietis smagā autoavārijā
Aculiecinieku foto

Sestdienas vakarā autoceļa Rīga-Veclaicene 92. kilometrā notika smaga autoavārija, kuras dēļ uz brīdi pilnībā tika slēgta transportlīdzekļu satiksme. Kā apstiprināja policija, tad notika divu automašīnu frontāla sadursme.

Kā ziņo portāls Delfi, tad šī frontāla sadursme bija starp "Toyota" un "Mitsubishi" marku automašīnām. "Toyota" automašīnā bijuši trīs vīrieši, bet otrā automašīnā bijuši divi cilvēki. Tikmēr neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests apstiprināja, ka uz negadījuma vietu devās četras mediķu brigādes. Kopumā slimnīcā tika nogādāti četri cietušie, bet vienam palīdzība tika sniegta uz vietas.


Foto: @blondaskk

Kā portālam apstiprināja aculiecinieki, kā arī liecina pēc negadījuma pieejamās fotogrāfijas, tad "Mitsubishi" markas automašīnā pie stūres sēdēja autosportists Vasīlijs Grjazins, kurš, visticamāk, devās uz Igauniju, kur šodien bija plānots piedalīties rallijsprintā ''Võrumaa Rallisprint 2015''. Pēc pieejamās neoficiālās informācijas, avāriju, visticamāk, slikto laikapstākļu un ceļa seguma dēļ izraisījis "Toyota" vadītājs, kurš iebraucis pretējā braukšanas joslā. Šobrīd visus apstākļus noskaidro ceļu policija. Neoficiālā informācija liecina par to, ka Grjazinam ir abu kāju lūzumi.

Jaunākā informācija rallijsprinta mājaslapā apstiprina, ka Vasīlija Grjazina vārds starp dalībniekiem vairs nefigurē, kamēr viņa brālis un vēl trīs latviešu ekipāžas startēs minētajā rallijsprintā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png