profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bakeruds, Dorans un Žabo aizvada testus ar 'EKS Audi S1 quattro' automašīnām

Go4speed 20.03.2019 - 23:03 Bakeruds, Dorans un Žabo aizvada testus ar 'EKS Audi S1 quattro' automašīnām
Bakeruds, Dorans un Žabo aizvada testus. Foto: @AndreasBakkerud

Pēdējā dienā, kad tika paziņots pasaules rallijkrosa čempionāta dalībnieku saraksts, daudziem par pārsteigumu dalībnieku sarakstā parādījās divu spēcīgu braucēju vārdi - Andreas Bakeruds un Liams Dorans. Tika paziņots, ka abi braucēji ar ''Audi S1'' automašīnām startēs ''Monster Energy RX Cartel'' komandā. Tobrīd par komandu nebija nekas daudz zināms, tik vien kā Bakeruda paziņojums, ka komandas rīcībā būs bijušās EKS komandas mašīnas.

''Patīkami atkal atgriezties Pasaules RX. Kopā vienā komandā ar Liamu braucām 2013.gadā, kur bijām viena no vairāk uzvaru izcīnījušām komandām. Toreiz titulus mēs neizcīnījām, tāpēc mums ar Doranu ir nepabeigts bizness,'' marta sākumā teica Bakeruds, kurš pagājušajā gadā Pasaules RX kopvērtējumā ieņēma trešo vietu.

Trešdien komanda aizvadīja pirmos testus. Lai arī informācija par komandu joprojām ir skopa, pēc fotogrāfijām var secināt, ka testos piedalījās trīs ''EKS Audi S1 quattro Supercar'' automašīnas, kuras apkalpoja EKS komandas tehniskā atbalsta smagā automašīna. Tiek ziņots, ka EKS komanda šogad apkalpos gan Bakeruda un Dorana automašīnas, gan ungāru sportistu Krištianu Žabo, kurš kā pirmais paziņoja, ka šogad Pasaules RX viņš startēs ar bijušo EKS komandas 2018. gada specifikācijas ''Audi S1 Supercar'' automobili.

''Mēs tikko pabeidzām savus pirmos testus. Mūsu braucēji, vai mūsu kucēni, pavadīja labu laiku, bet tagad viņi ir nedaudz noguruši. Viņi ir priecīgi, un tas ir labi,'' saka Matiass Ekstroms.

Kā pēc pieejamajiem attēliem apstiprināja fiaworldrallycross.com, tad visas trīs automašīnas ir pagājušās sezonas EKS vienības spēkrati, ar ko brauca Ekstroms, Bakeruds un Niko Mulers.

Līdz ar to šobrīd var teikt, ka ''uz papīra'' Pasaules RX startēs piecas pagājušās sezonas rūpnīcas automašīnas (trīs ''Audi'' un divas ''Peugeot'').
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png