profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Peugeot-Hansen menedžere: Citiem organizatoriem ir jāpamācās no latviešiem

Mārtiņš Jankovskis 04.10.2016 - 19:28 Peugeot-Hansen menedžere: Citiem organizatoriem ir jāpamācās no latviešiem
Sūzana Hansena. Foto: Lapresse.ca

Šobrīd, kad līdz pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) sezonas beigām atlikuši vairs tikai divi posmi, ražotāju ieskaitē par uzvaru cīnās divas komandas. Šobrīd vadībā ar 353 punktiem ir EKSRX vienība, bet tikai par astoņiem punktiem mazāk ir ''Peugeot Hansen'' vienībai. 

''Peugeot Hansen'' ir ģimenes komanda, kurai ir Peugeot rūpnīcas atbalsts. Komandu vada Kenets Hansens, bet šīs vienības menedžere ir Suzanna Hansena. Pavisam kopā šīs komandas paspārnē brauc četri piloti - Sebastjans Lēbs un Timijs Hansens brauc galvenajā komandā, bet Deivs Žanī un Kevins Hansens pārstāv ''Peugeot Hansen Academy''.


Rīgas posmā trīs no četriem ''Peugeot Hansen''pilotiem kāpa uz goda pjedestāla. Foto: facebook.com/HansenMotorsport

Tie, kuri rallijkrosam seko vairāk, noteikti rallijkrosa reportāžās ir pamanījuši vienmēr smaidīgo un pozitīvi noskaņoto Sūzanu Hansenu, kura vienmēr ļoti aktīvi jūt līdzi visiem savas komandas braucējiem. Arī Rīgas posmā Hansena pēc finiša bija ārkārtīgi priecīgi.

Pēc sacīkstēm portāls Go4speed uz nelielu sarunu aicināja Sūzanu Hansenu, jautājot, kā šis posms izskatās uz pārejo posmu fona. Jāsaka, ka tik labus vārdus par Rīgas posmu vēl nebija nācies dzirdēt, lai arī daudzi aptaujātie cilvēki portālam atzina, ka šis posms pelnījis lielas uzslavas.

''Teikšu jums godīgi – esmu ļoti, ļoti pārsteigta par šo posmu. Tam ir ļoti augsts un profesionāls līmenis. Šī posma organizatori pievērsa uzmanību mazām detaļām, kas savukārt mums ļoti palīdzēja. Bija patīkami redzēt, kā cilvēki mūs uzņem un kā viņi rūpējas par mums. Teikšu jums atklāti – Latvijas posms ir šogad labāk noorganizētās rallijkrosa sacīkstes. Pilnīgi nopietni. Latvijas posms ir uzstādījis jaunus standartus. Uzskatu, ka citiem organizatoriem ir jāpamācās no latviešiem un jāskatās, ko viņi ir paveikuši. Latvijai noteikti uz ilgu laiku ir jāpaliek pasaules RX čempionātā. Viņi to ir pelnījuši daudz vairāk nekā citi. Paldies, jums par visu. Jūs varat justies lepni par šādām sacensībām,'' stāsta Suzanna Hansena.


Foto: facebook.com/HansenMotorsport

Uz jautājumu, vai izdevās apskatīt arī Rīgu, Sūzana atzina, ka ir apskatījusi pilsētu, uz kuru viņa drīz plāno atgriezties. ''Jā, bijām apmeklējuši Vecrīgu, kā arī aplūkojām pilsētu, kura bija ļoti skaista. Bet, kas ir pats galvenais, es noteikti šeit atgriezīšos ar savu ģimeni, māsu un draugiem.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png