profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišam Francijas RX posmā pretim stāsies četrkārtējais WTCC čempions Millers

Go4speed 04.08.2015 - 09:25 Nitišam Francijas RX posmā pretim stāsies četrkārtējais WTCC čempions Millers
Ivans Millers. Foto: rallycrossworld.com

Kā ziņo pasaules rallijkrosa čempionāta organizatori, tad četrkārtējais World Touring Car Champion (WTCC) čempions Ivans Millers ar ''Peugeot 208 Supercar'' automašīnu ''Albatec Racing'' komandas sastāvā startēs Francijas RX posmā. Milleram, kurš ir arī Anglijas Touring Car čempions, kā arī desmitkārtējais Andros Trophy uzvarētājs, šī būs debija rallijkrosā. Nesen Millers jau aizvadīja pirmos testus ar ''Peugeot 208 Supercar'' automašīnu, pēc kuriem komanda atzina, ka šī brīža WTCC čempionāta otrais ātrākais braucējs esot uzrādījis ļoti ātrus apļa laikus.

''Jau sen gribēju pamēģināt startēt rallijkrosā, jo tas manā prātā bija kādus piecus gadus. Taču līdz tam brīdim man nebija ne tādas iespējas, ne laika. Ar nepacietību gaidu šo posmu, kas Francijā ir ļoti populārs. Arī rallijkross šobrīd ir ļoti attīstījies, tāpēc tagad ir pareizais laiks, lai tajā brauktu. Savos pirmajos testos iemācījos un sapratu, kas ir rallijkross,'' saka Ivans Millers.


Komandas sporta automašīna. Foto: Albatec Racing

Augustā sportists ar šo komandu aizvadīs vēl vienus testus, lai pēc tam varētu debitēt Francijas RX posmā, kuru pagājušajā gadā klātienē apmeklēja vairāk nekā 70 000 skatītāju.

''Esmu pagodināts, ka Millers pievienosies mums šajos lielākajos rallijkrosa svētkos, kādi ir 2015.gada kalendārā. Pagājušajā gadā mēs šeit sasniedzām lielisku rezultātu, jo iekļuvām pusfinālā. Mums bija lieliski testi ar Milleru, kurš, godīgi sakot, bija ļoti ātrs,'' tā komandas vadītājs Endijs Skots.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png