profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai uzklausa Tanaka un Noivila sūdzības un sola uzlabojumus

Go4speed 30.03.2020 - 00:05 Hyundai uzklausa Tanaka un Noivila sūdzības un sola uzlabojumus
Foto: Hyundai Motorsport

Jau ziņojām, ka pēc Meksikas WRC posma ''Hyundai Motorsport'' vadītājs Andrea Adamo sasauca kopā savu komandu, lai noskaidrotu, kas Meksikas rallijā notika nepareizi. Adamo Meksikas ralliju raksturoja ar vienu vārdu – ''mēsls''. ''Šajā rallijā pieļāvām kļūdas, kuras mums nevajadzēja pieļaut, un man ir jāsaprot, kāpēc. Šonedēļ sasaucu sanāksmi, lai saprastu, kā tas notika. Pēc tam šīs lietas ir jāsakārto un jānovērš,'' portālā dirtfish.com pēc rallija teica Andrea Adamo.

Kā vēlāk noskaidrojās, tad sanāksmē tika uzklausīti arī braucēji Ots Tanaks un Tjerī Noivils. Sākotnējā diskusija notika jau svētdien, dienu pēc rallija beigām. ''Tā bija jauka tikšanās – mēs nebijām aizņemti tajā dienā. Pēc tam sekoja vēl viena tikšanās, kur mēs uzklausījām visu, ko mums teica Tanaks un Noivils. Viņi mums sūdzējās par to, kas notika Meksikā. Kā jau jums teicu, tad tā ir mana vaina, ka neplānoju lietas pareizi,'' stāsta Andrea Adamo.


Foto: Hyundai Motorsport

Atgādināsim, ka Tanaks Meksikas rallijā izcīnīja otro vietu, kamēr Sordo un Noivilam bija tehniskas problēmas. Uz jautājumu, vai pilotu sūdzības bija pamatotas, Adamo atzina, ka Jā. ''Klausieties, ja braucējs pārstāj sūdzēties par kaut ko, tad tā ir tā diena, kad braucējs vairs nevēlas uzvarēt. Tanaka un Noivila sūdzības bija konstruktīvas un labas. Ir labi, ka šie puiši paskaidroja, kas viņiem nepatika, nevis sūdzējās, ka tas ir ''mēsls''. Mēs sēdējām kopā, jo mēs gribam uzvarēt kopā. Šie ir tie mirkļi, kad tu saproti, ka man ir paveicies, jo man apkārt ir gudri cilvēki.''

''Turpinājumā centīšos mazliet pārkārot lietas. Mēs apsvērsim iespēju mainīt dažus veidus. Personāla ziņā nav vajadzīgas nekādas izmaiņas. Protams, būs izmaiņas automašīnā, jo mēs turpināsim attīstīties. Esmu laimīgs. Pēc grūtas nedēļas nogales guvām labu progresu,'' nobeidz Adamo.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png