profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai Motorsport' boss: Ja manā komandā ir kļūdas, tās ir manas kļūdas

Go4speed 20.03.2020 - 09:35 'Hyundai Motorsport' boss: Ja manā komandā ir kļūdas, tās ir manas kļūdas
Foto: Hyundai Motorsport

Pasaules rallija čempionātā aizvadīti trīs posmi, pēc kuriem ražotāju ieskaitē dominē ''Toyota'', aiz sevis atstājot ''Hyundai'' un ''M-Sport''. Otro posmu pēc kārtas ražotāju ieskaitē labāki bija ''Toyota'' braucēji.

Tas ''Hyundai Motorsport'' vadītājam Andrea Adamo lika sasaukt kopā savu komandu, lai noskaidrotu, kas Meksikas rallijā notika nepareizi. Adamo Meksikas ralliju raksturoja ar vienu vārdu – ''mēsls''.


Foto: Hyundai Motorsport

Ja Ots Tanaks spēja izcīnīt otro vietu, tad Dani Sordo un Tjerī Noivils saskārās ar tehniskām problēmām. Jautājot, kā Adamo raksturo Meksikas WRC ralliju, viņš bija lakonisks ''S*** (tulkojumā mēsls). Šajā rallijā pieļāvām kļūdas, kuras mums nevajadzēja pieļaut, un man ir jāsaprot, kāpēc. Šonedēļ sasaucu sanāksmi, lai saprastu, kā tas notika. Pēc tam šīs lietas ir jāsakārto un jānovērš,'' portālā dirtfish.com saka Andrea Adamo.

''Dzīvē esam redzējuši arī sliktākas lietas, bet šādos gadījumos jūs analizējat notikušo un to, kur esmu kļūdījies. Varbūt neļāvu komandai strādāt pareizajā veidā vai arī organizēju to ne tā, kā vajadzētu. Hyundai Motorsport nestrādā stulbi cilvēki, bet tur darbojas ļoti gudri cilvēki, bet dažreiz esmu vājais punkts - vismazāk gudrs. Varbūt man jāļauj viņiem pašiem organizēt tās lietas. Esmu atbildīgs par komandu. Ja manā komandā ir kļūdas, tās ir manas kļūdas.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png