profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīnam dota vēl viena iespēja startēt ar WRC auto, Ostbergs paliek bešā

Go4speed 07.11.2019 - 10:10 Brīnam dota vēl viena iespēja startēt ar WRC auto, Ostbergs paliek bešā
Kreigs Brīns un Mads Ostbergs. Foto: motorsport.com

Sezonas noslēdzošajā pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā ''Hyundai'' komanda nolēmusi veikt pilotu maiņu – Andreasa Mikelsena vietā startēs Kreigs Brīns. Šāda pilotu rokāde tiek darīta dēļ cīņas par ražotāju kausu. Šobrīd ražotāju kausā vadībā ir ''Hyundai Motorsport'', kurai 18 punktus zaudē ''Toyota''.

Austrālijā, kur segums ir ļoti slidens, ātrākie pārsvarā ir bijuši braucēji, kuri startē pēc iespējas vēlāk, kad ceļš ir attīrīts. Ja startētu Mikelsens, tad viņam trasē būtu jādodas no ceturtās starta vietas, kamēr Brīns, kurš WRC kopvērtējumā ieņem vien 14.vietu, startētu kā viens no pēdējiem WRC pilotiem, kad ceļa apstākļi būs daudz labāki nekā pirmajiem braucējiem. Līdz ar to ''Hyundai'' cer, ka Brīnam būs lieliski apstākļi, lai viņš spētu palīdzēt komandai nodrošināt nepieciešamos punktus un izcīnīt pirmo ražotāju kausu.


Foto: Honza Fronek

Ja Brīns tika pie iespējas vēlreiz atgriezties pie WRC stūres (Brīnam šis šogad būs trešais rallijs ar WRC auto), tad šāda iespēja nebūs norvēģim Madsam Ostbergam, kurš pirms gada Austrālijas rallijā izcīnīja trešo vietu. Sākotnēji tika ziņots, ka, ja Sebastjanam Ožjē Austrālijā būs vēl matemātiskas iespējas izcīnīt čempiontitulu, tad ''Citroen'' Austrālijā startēs ar trim mašīnām, kur trešo pilotēs Mads Ostbergs. Taču pēc tam, kad Tanaks Spānijā izcīnīja čempiontitulu, ''Citroen'' nolēma Austrālijā startēt ar savu ierasto divu ekipāžu sastāvu, kas nozīmē to, ka Ostbergam nebūs iespēja pirmo reizi šogad startēt ar ''Citroen C3 WRC''.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png