profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Franču sportists: Tiklīdz mēs apstājāmies, tā 'VW Polo GTI R5' aizdegās un sadega

Go4speed 08.04.2019 - 00:04 Franču sportists: Tiklīdz mēs apstājāmies, tā 'VW Polo GTI R5' aizdegās un sadega
Foto: World Of Petrol

Korsikas WRC rallijā pēc 11.ātrumposma WRC2 klasē otro vietu ieņēma franču braucējs Eriks Kamillī. Diemžēl 12.posmā viņa ''Volkswagen Polo GTI R5'' automašīna aizdegās un sadega. Kā stāsta pilots, tad liesmas auto pārņēma negaidīti.

''12.posma 25 kilometrā automašīnā sajūtām dīvainu smaku. Likās, ka tā smaka varbūt nāk no dzinēja, taču auto tobrīd brauca labi, tāpēc mēs turpinājām. Pēc diviem kilometriem smaka kļuva nepanesama. Tobrīd stūrmanis kliedza, lai stājos malā, jo auto parādījās uguns. Nespēju tobrīd tam noticēt. Tiklīdz mēs apstājāmies, tā automašīna aizdegās. Centāmies nodzēst uguni, izmantojot sešus vai septiņus ugunsdzēšamos aparātus, taču neko nevarējām darīt,'' portālā L’equipe.fr stāsta Eriks Kamillī.


Foto: Bastien Roux Photographie

Pilots atklāj, ka šobrīd viņš ir neziņā par turpmākajiem startiem. Šobrīd pilots pilda ''Volkswagen'' attīstības pilota funkcijas, taču tas neietver rallija sacensības. ''Šobrīd man nav plānā citu ralliju. Šis bija mans pagaidām vienīgais rallijs šogad, kurā mērķis daļēji tika sasniegts – pierādīju, ka man joprojām ir ātrums. Taču nepatīkamā ziņa ir tā, kā beidzās šis rallijs. Nezinu, kā viss atrisināsies saistībā ar šo Beļģijas komandu, no kuras es īrēju šo automašīnu. Tā viņiem ir katastrofa, redzot, kā sadeg jaunais auto. Protams, darīšu visu, lai atgrieztos WRC2 vai WRC.''

Jāatzīmē, ka pavisam kopā šis auto līdz šai nelaimei paspēja nobraukt sešus rallijus (trijos no tiem izstājoties). Piemēram,  Beļģijā Kris Princens ar šo auto izcīnīja uzvaru.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png