profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mikelsens pasakās Škoda komandai un atklāj, ka viņam priekšā jauni izaicinājumi

Go4speed 05.12.2023 - 23:29 Mikelsens pasakās Škoda komandai un atklāj, ka viņam priekšā jauni izaicinājumi
Foto: Honza Fronek

Norvēģu autosportists Andreas Mikelsens otrdienas vakarā sociālajos tīklos publicējis pateicības ierakstu, kas veltīts ''Škoda Motorsport'' komandai.

''''Škoda Motorsport'' man vienmēr ir bijis kā ģimene. Mēs vienmēr esam bijuši veiksmīgi kopā, un mums ir pārsteidzošas atmiņas, kuras  loloju un glabāšu sevī mūžīgi. Taču man priekšā ir jauni izaicinājumi, par kuriem ļoti priecājos drīzumā dalīties ar jums. Sekojiet līdzi,'' tā Andreas Mikelsens.

Nesen Mikelsens izteicās, ka WRC2 čempionātā nepieņems nevienu citu piedāvājumu, kā vien startēt ar ''Škoda'' mašīnu, kamēr vien viņam nebūs iespējas pārcelties uz ''Rally1'' klasi.

''Mūsu kopīgā vēsture ar ''Škoda'' sākās 2011. gadā,'' stāsta Andreas Mikelsens. ''Kad man zuda iespēja startēt ar ''Volkswagen'', viņi ieradās, lai palīdzētu manai turpmākajai karjerai. Kad aizgāju no ''Hyundai'', viņi atkal ieradās un palīdzēja man, tāpat arī šajā gadā. Tāpēc, kamēr man būs jebkāda veida piedāvājums vai sadarbība ar viņiem, nekad nestartēšu pie konkurentiem. Mana prioritāte ''Rally2'' klasē vienmēr būs ''Škoda''.''


Foto: Honza Fronek

Pēdējo sezonu pasaules rallija čempionāta vadošajā klasē Mikelsens aizvadīja 2019. gadā ''Hyundai'' komandas sastāvā. 34 gadus vecais braucējs neslēpa, ka dara visu iespējamo, lai atkal varētu atgriezties WRC augstākajā klasē.

''Protams, mūsu galvenais mērķis ir atgriezties pie lielajiem puikām,'' turpina Mikelsens. ''Cīnos kā traks, lai nonāktu atpakaļ ''Rally1'' klasē. Tas ir vissvarīgākais, bet tajā pašā laikā jūtu, ka, ja tas nenotiks, neiestāsies pasaules gals. Izbaudu laiku, ko pavadu kopā ar ''Škoda'','' pirms neilga laika teica norvēģis.

Pirmdien jau ziņojām, ka WRC aizkulisēs izskanējušas baumas, ka šī gada WRC2 klases čempions Mikelsens varētu atgriezties Hyundai rūpnīcas komandā, kur viņš dalītu braukšanu trešajā ''Hyundai i20 N Rally1'' automašīnā kopā ar Lapi un spāni Dani Sordo.

Līdz ar to Mikelsena lēmums aiziet no ''Škoda Motorsport'', visticamāk, ir saistīts ar atgriešanos WRC augstākajā klasē!

Jāatzīmē, ka 2021.gadā Mikelsens kļuva par ERČ un WRC2 čempionu, 2022.gadā par WRC2 Open vicečempionu, bet šogad par WRC2 klases čempionu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png