profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gandrīz ar traģēdiju noslēdzas konflikta situācija Horvātijas WRC rallijā (VIDEO)

Go4speed 24.04.2023 - 20:11 Gandrīz ar traģēdiju noslēdzas konflikta situācija Horvātijas WRC rallijā (VIDEO)
Foto: www.reddit.com/r/rally/

Tikai pāris dienas pēc tam, kad traģiski testos bojā gāja īru sportists Kreigs Brīns, traģiski rallijs varēja noslēgties kādiem skatītājiem, kuri Horvātijas WRC laikā iesaistījās konflikta situācijā. Kā redzams video, tad starp vairākiem skatītājiem izcēlās konflikts. Drīz vien vairāki cilvēki nokļuva uz trases, lai turpinātu risināt savas problēmas.

Pēc tam, kad viena no tiesnesēm intensīvi svilpa, brīdinot, ka tuvojas rallija automašīna, kā arī skatītāji kliedza, lai vainīgie atbrīvo trasi, par laimi, skatītāji pameta trasi, kur pēc pāris sekundēm lielā ātrumā aizlidoja ''Toyota GR Yaris Rally1'' automašīna.

''Iedomājieties, kādu cenu pilots maksātu līdz mūža galam par to, ka notrieca skatītājus. Un pēc Kreiga Brīna nāves... Kauns viņiem,'' raksta kāds komentētājs. "Tieši tas, kas sportistiem bija vajadzīgs šajā nedēļas nogalē. Idioti, kas cīnās uz ceļa," piebilda cits lietotājs. "Tiesnese patiesi izglāba dienu. Kā tas būtu izvērties, ja viņas svilpe būtu nedarbojusies? Šausmīgi pat domāt," raksta kāds cits skatītājs.

Kā ziņo kāds twitter lietotājs, tad konfliktā iesaistījās Horvātijas pilsoņi, kuri iesaistījās konfliktā ar poļu līdzjutējiem, iespējams, par labāku sēdvietu. Katram no šiem trim vīriešiem tika piespriests naudas sods 760 eiro apmērā, kā arī papildus 20 eiro par tiesas izdevumiem. Turklāt viņiem ir aizliegts apmeklēt šo pasākumu nākamgad, un regulāra jāatzīmējas policijas iecirknī.


Video: www.reddit.com/r/rally/

Video: www.reddit.com/r/rally/
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png