profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Godinot Kreigu Brīnu, Hyundai komanda neatsauc dalību no Horvātijas WRC rallija

Go4speed 17.04.2023 - 17:58 Godinot Kreigu Brīnu, Hyundai komanda neatsauc dalību no Horvātijas WRC rallija
Foto: Vladislav Maschl

Pirmdien ''Hyundai Motorsport'' komanda apstiprināja, ka, neskatoties uz pagājušās nedēļas traģisko atgadījumu, kad testu laikā pēc avārijas dzīvību zaudēja Kreigs Brīns, tā šonedēļ (20.-23. aprīlī) ar divām automašīnām piedalīsies FIA pasaules rallija čempionāta ceturtajā posmā Horvātijas WRC rallijā.

Lēmums par dalību tika pieņemts pēc rūpīgas apsvēršanas, kas ietvēra sarunas ar Kreiga Brīna ģimeni, viņa stūrmani Džeimsu Fultonu, kā arī ''Hyundai Motorsport'' ekipāžām un komandas locekļiem. Brīna ģimene un Fultons apstiprināja, ka viņu vēlme ir, lai komanda Horvātijā piedalītos sacensībās par godu Kreigam.

Līdz ar to Horvātijas WRC ''Hyundai Motorsport'' komandu pārstāvēs Esapeka Lapi un Tjerī Noivils.

"Pēc rūpīgas izvērtēšanas, iesaistot visas ieinteresētās puses, esam nolēmuši piedalīties Horvātijas rallijā. Mēs to darīsim Kreiga piemiņai, lai godinātu viņu, viņa aizraušanos ar ralliju un sacensību garu. Mēs pieteiksim divus automobiļus, bet trešo izņemsim no rallija kā cieņas apliecinājumu. Abas automašīnas brauks ar īpašu krāsojumu Kreiga, viņa ģimenes, draugu un līdzjutēju piemiņai. Pēc sarunām ar visiem ir skaidrs, ka labākais veids, kā godināt Kreiga mantojumu, bija neatsaukt savu pieteikumu, tāpēc mēs piedalīsimies, atceroties mūsu zaudēto komandas biedru, draugu un neticamo konkurentu," saka ''Hyundai Motorsport'' komandas vadītājs Sirils Abitebols.

''No atsauksmēm, ko sniedza visi, kas labi pazina Kreigu, bija skaidrs, ka dalība rallijā būtu labākais veids, kā godināt viņa piemiņu. Mēs apspriedāmies ar ģimeni, un viņi apstiprināja šo pieeju. Mēs piedalāmies šajā rallijā galvenokārt, lai godinātu Brīnu un viņa neticamo dzīvi un talantu. Kreigs bija lepns īrs un kaislīgs Īrijas rallija kopienas pārstāvis, tāpēc viņa piemiņai mašīnas dizainā tiks izmantotas Īrijas karoga krāsas."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png