profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallija pasaule šokēta par Brīna traģisko bojāeju

Go4speed 13.04.2023 - 18:59 Rallija pasaule šokēta par Brīna traģisko bojāeju
Kreigs Brīns

Rallija un plašākas autosporta kopienas pārstāvji ir pauduši cieņas apliecinājumus Kreigam Brīnam pēc viņa traģiskās nāves, kas notika ceturtdien testu laikā Horvātijā.

WRC braucēji, bijušie komandas biedri un citu autosporta nozaru pārstāvji ir izteikuši līdzjūtību ļoti mīlētā braucēja ģimenei un draugiem.

Brīns savas spožās rallija karjeras laikā ir piedalījies neskaitāmos rallijos, tai skaitā arī vairākas reizes rallijā Liepāja, kur sportists spēja izcīnīt visa kaluma medaļas. Savā noslēdzošajā WRC rallijā, kas notika Zviedrijā, Brīns izcīnīja otro vietu. Savas karjeras laikā Brīnam WRC deviņi pjedestāli un 34 uzvaras WRC ātrumposmos.



''Nevaru noticēt, ka tagad to rakstu. Dzīve var būt tik trausla un netaisnīga... Nevaru noticēt, ka esam tevi zaudējuši, draugs! Mēs tikko viens otram rakstījām īsziņas, un vēl mirklis, un tu vairs neatbildi. Man tik ļoti pietrūks tevis, draugs. Tik ļoti... Izsaku visdziļāko līdzjūtību Kreiga ģimenei, draugiem un visai WRC ģimenei. Nav vārdu, viss ir vienkārši salauzts,'' tā Ots Tanaks.

''Es zaudēju vārdus... Visi mīlēja Kreigu par viņa lielisko īru raksturu un entuziasmu mūsu sportā. Es ar savām domām esmu kopā ar viņa ģimeni un draugiem šajā ļoti skumjajā brīdī. RIP, Kreig. Mums tevis pietrūks,'' saka Sebastjans Ožjē.



''Dzīve un šis sporta veids reizēm var būt nežēlīgi... Tā tas ir arī šodien tuviniekiem, WRC un autosporta ģimenei. Dusi mierā, Kreig,'' saka Sebastjans Lēbs.

''Atpūties mierā, Kreig. Šovakar es ar domām esmu kopā ar tavu ģimeni un draugiem,'' tā Kalle Rovanpera.


''Dusi mierā, Kreig. Vienmēr atcerēšos tavu smaidu, draudzīgumu un aizrautību. Manas domas un līdzjūtība ir ar visiem, kas šobrīd pārdzīvo grūtus brīžus," saka Brīna komandas biedrs Esapeka Lapi.

''Ar ļoti smagu sirdi publicēju šo ziņu. Šodien esmu zaudējis komandas biedru, bet vairāk par visu esmu zaudējis draugu. Kreig, tava aizraušanās ar ralliju bija neizmērojama. Tavs prieks pie stūres pārspēja ikvienu no mums, kā arī tavi emocionālie komentāri pēc ātrumposma beigām. Tu bija pirmais, kurš atnesa angļu tēju uz Hyundai Motorsport, Tu sagatavoji mūsu pēdējās atskaites 3h un vairāk. Mums bija nebeidzamas sarunas par mūsu privātajām rallija automašīnām... Tas viss paliks dziļi manā atmiņā. Man tevis pietrūks! Atpūties mierīgi, mans draugs,'' saka Tjerī Noivils.


''Nekad nedomāju, ka atvadīšos no tevis, mans draugs. Paldies par katru mīļu vārdu, paldies par katru padomu un paldies, ka esi mans draugs. Man tevis pietrūks, Kreig,'' saka Gas Grīnsmits.

''Dzīvei ir vienalga. Reizēm nav ne loģikas, ne iemesla. Tikai tukšums. Kreig, šorīt tu pamodies kā vislaimīgākais cilvēks... dzīvojot savu sapni. Man paliekošā atmiņā tu paliksi nevis kā augstākās klases rallija braucējs, bet gan kā puisis, kurš veltīja laiku maniem bērniem un lika viņiem smieties vairāk, nekā es spētu. Tu cīnījies līdz virsotnei ar neviltotu aizrautību. Nevaru tam noticēt,'' saka Brīna tautietis, bijušais WRC pilots Kriss Mīke.

''Nezinu nevienu, kurš mīlētu braukšanu vairāk par tevi, cik ļoti tu izbaudīji katru minūti! Tā ir tik netaisnīga sajūta, ka tas notika ar tevi, bet zinu, ka tu tur brauksi ar pilnu jaudu. Mana sirds šovakar ir ar tavu ģimeni un draugiem. Atpūties mierā, Kreig. Mēs atkal tiksimies,'' tā Miko Hirvonens.


''Nevaru tam noticēt. Absolūti postošas ziņas. Īsta ikona, un Brīna aizraušanās ar mūsu sportu bija citā līmenī,'' tā Emils Lindholms.

''Nevaru tam noticēt! Tas vienkārši nav pareizi - Tu biji cilvēks un pilots leģenda. Sports bez tevis ir nabadzīgāks. RIP Kreig, un mani novēlējumi visai tavai ģimenei šajā postošajā brīdī,'' saka Haidens Padons.

Garets Roberts un Kreigs Brīns

2012.gada 16.jūnijā Itālijas rallijā Kreigs Brīns ar savu ''Peugeot 207 S2000'' automašīnu ieskrēja margās, kur toreiz dzīvību zaudēja viņa 24 gadus vecais stūrmanis Garets Roberts. Diemžēl 13.aprīlī liktenīga avārija gadījās Kreigam Brīnam...
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png