profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport: Tanaks mums sniedz tādu atgriezenisko saiti, kāda vēl nav bijusi

Go4speed 02.02.2023 - 09:05 M-Sport: Tanaks mums sniedz tādu atgriezenisko saiti, kāda vēl nav bijusi
Foto: Gabriela Moździerz

Pēc M-Sport komandas vadītāja Ričarda Milenera teiktā Ots Tanaks ''M-Sport Ford'' komandai sniedz tādu atgriezenisko saiti, kāda tai vēl nekad nav bijusi.

Tanaks, kurš pasaules rallija čempionātā pirmo reizi kopš 2017. gada Austrālijas rallija startēja M-Sport komandas sastāvā, visas Montekarlo rallija otrās dienas laikā cīnījās ar stūres pastiprinātāja problēmām, taču beigās igauņu sportists spēja finišēt piektajā vietā.


Foto: Vítek Paldus

Tomēr Tanaka ietekme uz komandu jau ir palīdzējusi M-Sport identificēt gan īstermiņa, gan ilgtermiņa problēmas, kas jārisina ar ''Ford Puma Rally1'' mašīnu. Pēc Milenera domām tam ir savi ieguvumi, jo Tanaks spēj sniegt svaigu skatījumu uz jauno vidi.

Atgādināsim, ka Tanaks ar ''Ford Puma Rally1'' pirms Montekarlo rallija spēja aizvadīt vien dažas testu dienas.

"Viņa atsauksmes par bāzes automašīnu ir ļoti labas, mums tikai vēl nedaudz jāpiestrādā pie dažiem viņam piemērotākiem regulējumiem," portālam DirtFish saka Ričards Mileners. "Viņš ir pavisam cits braucējs, ar kuru līdz šim esam strādājuši, izstrādājot un izmantojot šo automašīnu. Mēs saņemam atšķirīgas atsauksmes, kādas iepriekš nav bijušas. Tāpēc uz to ir jāreaģē. Daļu no tā mēs, iespējams, varam izdarīt ar lietām, kas mums jau ir, bet daļa no tā tiks iekļauts gada ilgtermiņa plānā par to, kādai pieejai mēs pievērsīsimies, kādu virzienu mēs izvēlēsimies."


Foto: Marcin Rybak

M-Sport rīkotājdirektors Malkolms Vilsons jau iepriekš paziņoja, ka Tanaka galvenās prasības galvenokārt saistītas ar "regulējumiem un ģeometrijas lietām", un tas nozīmē, ka Vilsons ir pārliecināts, ka tās ir viegli atrisināmas. Ots arī ir pamainījis tūlītēju efektu komandā kopš viņa atgriešanās no Hyundai.

"Tas ir licis visiem pievērst uzmanību," Vilsons sacīja DirtFish. "Jau no pirmajiem testiem Greistokas mežos ir skaidrs - mums atkal ir līderis. Pirmajos testos man kļuva skaidrs, ka tas ir tas, ko vēlos. Mēs strādājam, lai sasniegtu šo mērķi, tas ir tas, ko es vēlos.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png