profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai Motorsport' pārtrauc sadarbību ar Tanaka 'RedGrey' un paziņo WRC2 sastāvu

Go4speed 17.01.2023 - 09:31 'Hyundai Motorsport' pārtrauc sadarbību ar Tanaka 'RedGrey' un paziņo WRC2 sastāvu
Foto: Hyundai Motorsport

Kā ziņo ''Hyundai Motorsport'' komanda, tad tās vienību šogad WRC2 čempionātā pārstāvēs Tēmu Suninens un Fabrisio Zaldivārs, kurus rallijā apkalpos ''2C Compétition'' vienība. Pēdējos gadus Hyundai WRC2 programmu vadīja Ota Tanaka RedGrey komanda, taču pēc tam, kad Tanaks pameta Hyundai vienību, Hyundai pārtrauca sadarbību ar RedGrey. Zināms, ka šogad RedGrey apkalpos WRC3 Junior čempionu Robertu Virvesu, kurš šogad WRC2 klasē startēs ar ''Ford Fiesta Rally2''.


''2C Compétition'' komanda jau iepriekš sadarbojusies ar ''Hyundai Motorsport'', kur agrāk tā WRC apkalpoja Pjēru Luī Lubēru, Oliveru Solbergu un Oli Kristiānu Veibiju.

"Šogad WRC2 klase būs vēl konkurētspējīgāka, tāpēc mūsu sastāvā ir ļoti svarīga nepārtrauktība cīņā par čempiontitulu. Tēmu un Fabrisio tagad labi pārzina automašīnu, un viņiem ir motivācija un spēja sasniegt vēl labākus rezultātus," teikts komandas paziņojumā. "Strādājot ciešā sadarbībā ar mūsu klientu sacīkšu nodaļu, viņiem izdevās attīstīt automašīnu un sasniegt dažus labus rezultātus 2022. gadā, un šogad mērķis ir būt līderiem katrā posmā. Mēs uzskatām, ka abiem pilotiem ir lielas izredzes izcīnīt mūsu pirmo WRC2 titulu, un mēs ar nepacietību gaidām, ko viņi spēs sasniegt šosezon."


''Esmu sajūsmā, ka atgriežos ''Hyundai Motorsport'' komandā uz vēl vienu sezonu WRC2 klasē. Esmu pārliecināts, ka šogad mēs varam uzvarēt vairāk rallijos un būt nopietni pretendenti uz cīņu par titulu,'' saka Tēmu Suninens, kurš pagājušajā gadā WRC2 Open klasē spēja izcīnīt vienu uzvaru un divas reizes kāpt uz goda pjedestāla otrā pakāpiena.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png