profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Somu sportists Japānas WRC spiests izvairīties no pretim braucošas automašīnas

Go4speed 11.11.2022 - 08:52 Somu sportists Japānas WRC spiests izvairīties no pretim braucošas automašīnas
Sami Pajari. Foto: Vladislav Maschl

Jau ziņojām, ka notikumiem bagāta izvērtās Japānas WRC rallija pirmā diena, kur Dani Sordo sadega automašīna. Jau vēstījām, ka trešajā dopā kārtējo neveiksmi piedzīvoja Kreigs Brīns, kurš avarēja, ieskrienot trases barjerās. Jāpiebilst, ka vēlāk trasē tika izkārti sarkanie karogi un dops tika atcelts, taču, kā izrādās, tas nebija dēļ šī incidenta.

Skatoties WRC TV tiešraidi, ātrumposma vidū viens pēc otra rindā sastājās WRC2 Open klases braucēji. Tobrīd tika paziņots, ka trasē otro reizi izkārti sarkanie karogi. Taču, kā vēlāk izrādījās, tie tika izkārti nevis Brīna avārijas dēļ, bet gan cita incidenta.

Kā ziņo portāls DirtFish, tad ātrumposma vidū Sami Pajari pretim brauca kāda civilā automašīna.

"Godīgi sakot, nezinu, cik pieklājīgam man vajadzētu būt, jo nezinu, cik tas īsti attiecas uz medijiem," saka Sami Pajari. ''Es domāju, ka tas attiecas FIA''.

Par laimi, starp Pajari un civilo automašīnu nenotika sadursme un neviens necieta. Pajari neatklāja, kā viņš izvairījās no pretim braucošās automašīnas.

"Jūs varat iedomāties, kā tas ir, kad tu brauc pilnā rallija ātrumā un pēkšņi virs kāda kalna/uzkalna tu ieraugi sev pretim braucošu civilo automašīnu. Kā uz to reaģētu normāli cilvēki? Secinājumus varat izdarīt paši."

Neskatoties uz šo incidentu, tieši Pajari ir savas klases līderis, tuvāko sekotāju Tēmu Suninenu apsteidzot par 5,3 sekundēm.

Rallija rezultāti WRC2 Open klasē:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png