profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sniega un ekstremālo laikapstākļu dēļ tiek atcelti Noivila testi (VIDEO)

Go4speed 03.12.2021 - 17:24 Sniega un ekstremālo laikapstākļu dēļ tiek atcelti Noivila testi (VIDEO)
Foto: Hyundai Motorsport

Iepriekšējos testos Hyundai boss Andrea Adamo atzina, ka Rally1 automašīna, ar ko tika braukts iepriekšējos mēnešus, ir tikai pagaidu jeb prototips, un ka īstais rallija auto būs redzams vienos no pēdējiem testiem pirms Montekarlo WRC.

Nesen Hyundai komanda Vācijā aizvadīja pirmos testus ar jaunāko hibrīda ''i20 N Rally1'' automašīnu, pēc kā komanda pārcēlās uz Franciju, lai sāktu gatavoties Montekarlo WRC rallijam. Nedēļas sākumā ar jauno automašīnu brauca Ots Tanaks un Olivers Solbergs, bet šajās dienās debiju pie jaunā auto stūres bija jāpiedzīvo Tjerī Noivilam.

Foto: Hyundai Motorsport

Taču Noivila testi spēcīgā sniega, ledus un ekstremālo laikapstākļu dēļ, kas šobrīd valda minētajā reģionā, nenotiks šajās dienās, tāpēc komanda pārtrauca testus. Jau drīzumā Hyundai sola pārplānot testus, kas ļaus Noivilam pirms jaunās sezonas starta izbraukt ar jauno auto.

Šie pirmie ''i20 N Rally1'' testu attēli apstiprina komandas vadītāja Andrea Adamo komentārus, ka šī jaunā automašīna ir radikāli pārveidota salīdzinājumā ar to prototipu, ar kuru komanda testos brauca iepriekš. "Vienīgā lieta, kas šim (vecajam) prototipam būs līdzīga ar jauno auto, ir mašīnas diski, un es nejokoju,” tā iepriekš izteicās Adamo. Zināms, ka jaunajam auto, salīdzinājumā ar sākotnējo prototipu, ir radikāli atšķirīga virsbūve, aerodinamiskā un dzesēšanas pakete.


"Darbnīca ir paveikusi kaut ko neticamu, iepirkumu nodaļa ir paveikusi kaut ko neticamu, jo šajā automašīnā ir pārveidota katra detaļa. Paveikts milzīgs darbs," turpina Adamo.

Solberga un Tanaka testi:




Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png