profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sesks: Vēl nekas nav beidzies

Go4speed 02.11.2020 - 13:17 Sesks: Vēl nekas nav beidzies
Mārtiņš Sesks

Jau ziņojām, ka pagājušās nedēļas izskaņā oficiāli tika paziņots, ka šogad Ipras WRC rallijs Beļģijā nenotiks, jo tur pēdējā laikā strauji pieaug saslimšana ar ''Covid-19'', kā rezultātā valstī tika noteikti stingrāki ierobežojumi.

"Šobrīd pirmajā vietā ir iedzīvotāju, aprūpes nozares darbinieku, mūsu darbinieku un brīvprātīgo, dalībnieku un visu rallija līdzjutēju veselība. Mēs esam sekojuši veselības krīzei, cieši konsultējoties ar vietējām varas iestādēm. Diemžēl saslimšanas gadījumu skaitļi turpina dramatiski pieaugt. Šis lēmums nav viegls, it sevišķi tādai rallija valstij. Mums bija iespēja uz Beļģiju atvest sapni. Bet šobrīd mums ir jādomā par cilvēkiem. Šobrīd pasaules nav saistīta ar rallijiem,” teikts organizatoru paziņojumā.

Sākotnēji Ipras WRC rallija ietvaros bija jāaizvada noslēdzošais Junior WRC posms, kur šobrīd čempionātā līderi ir Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Lai arī šis posms ir atcelts, zināms, ka tagad noslēdzošais Junior WRC posms pēc mēneša notiks Itālijā, Moncas rallijā.


Foto: Raimonds Volonts

''Viešot skaidrību diskusijā, vai pasaules junioru rallija sacensība šosezon ir noslēgusies pēc Beļģijas WRC posma atcelšanas, saku, ka nekas vēl nav beidzies! Arī FIA Junior WRC ieskaite pārceļas uz Moncas ralliju, pie nosacījuma, ka visi apstākļi ir labvēlīgi. Izšķirošās cīņas par Junior WRC čempiontitulu plānots aizvadīt 4.-6.decembrī Moncā. Sacensība būs spraiga, jo pēdējā posmā iespējams tikt pie 60,5 punktiem, tāpēc šobrīd izmantojam pilnīgi visas treniņu iespējas uz asfalta,'' saka Mārtiņš Sesks, kurš nesen minirallija posmā ''Latvija'' absolūtajā ieskaitē izcīnīja trešo vietu.

Junior WRC kopvērtējums:
1. M. SESKS, 68
2. T. KRISTENSSON, 58
3. S. PAJARI, 54
4. F. ZALDIVAR, 34
5. M. POLLARA, 19
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png