profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mainīts rallijsprinta 'Latvija' norises datums

Go4speed 18.08.2023 - 09:19 Mainīts rallijsprinta 'Latvija' norises datums
Foto: Raimonds Volonts, Latvijas Rallija Čempionāts

Latvijas rallija čempionāta dalībniekus, partnerus un rallija entuziastus informējam par izmaiņām un precizējumiem Latvijas rallija čempionāta Gada nolikumā, vēršot Jūsu uzmanību uz diviem aspektiem. Pirmkārt, mainīts rallijsprinta “Latvija” norises datums, šīs sezonas pēdējās autorallija sacensības pārceļot uz 2023. gada 22. oktobri. Otrkārt, precizēts LRČ Junioru ieskaites kopvērtējumā iekļauto sacensību skaits, čempiontitula saņēmēju noskaidrojot astoņu posmu laikā.

Rallijsprints ''Latvija''
Atbilstoši sacensību rīkotāja lūgumam, pieņemts lēmums mainīt rallijsprinta “Latvija” norises datumu, sacensības pārceļot divas nedēļas agrāk – no sākotnēji plānotā š.g. 5. novembra uz 22. oktobri.

LRČ Juniors
Latvijas rallija čempionāta 2023. gada kalendārā šogad iekļauti kopumā astoņi posmi, no kuriem ceturtais un piektais posms “Tet Rally Liepāja” paredzēts ekipāžām, kas startē ar starptautiskajiem tehniskajiem noteikumiem atbilstošām automašīnām (LRČ 2 / LRČ 3 / LRČ 4), bet astotais posms “Samsonas Rally Utena” paredzēts ekipāžām, kas startē ar nacionālajiem tehniskajiem noteikumiem atbilstošām automašīnām (LRČ 1 / LRČ 5 / LRČ 6 / LRČ 7).
Ņemot vērā, ka LRČ Juniors čempionāta piloti drīkst startēt ar automašīnām, kas atbilst kādai no divām ieskaites grupām – gan LRČ 4, gan LRČ 7, precizējam, ka LRČ Juniors ieskaites punktus iespējams saņemt visos astoņos Latvijas rallija čempionāta sezonas kalendārā iekļautajos posmos – piecos posmos startējot abu ieskaites grupu ekipāžām, divos posmos startējot tikai LRČ 4 ekipāžām, bet vienā posmā – tikai LRČ 7 ekipāžām. Neatkarīgi no sezonas posma vai potenciālā dalībnieku loka, punktu piešķiršanas kārtība paliek tāda, kāda tā ir noteikta Gada nolikumā.

Ar pilnu kopvērtējuma tabulu katrā no ieskaites grupām iespējams iepazīties Latvijas rallija čempionāta oficiālajā interneta mājaslapā www.autorally.lv.

Latvijas rallija čempionāta sezona turpināsies 25. un 26. augustā, kad Igaunijā notiks sezonas septītais posms “Humus Paide Rally”. Paides apkārtnē sarīkotajos ātrumposmos startēs gan Igaunijas rallija čempionāta, gan Latvijas rallija čempionāta ekipāžas. Turklāt sacensības būs arī šogad izveidotā Baltijas jūras valstu rallija čempionāta noslēdzošais posms.

Informācija par Latvijas rallija čempionātu pieejama mūsu oficiālajā interneta vietnē www.autorally.lv, kā arī sociālo tīklu kontos Facebook, Instagram un Twitter.

PIEDALIES RALLY BUHARIKI UN POLIGON #1 TACTICAL LASER TAG ERČ PROGNOŽU SPĒLĒ!

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png