profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Madonas rallijsprintā pārliecinošu uzvaru izcīna Skakauski

Go4speed 09.06.2012 - 13:19 Madonas rallijsprintā pārliecinošu uzvaru izcīna Skakauski
Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed

Ar Mārtiņa un Andra Skakausku uzvaru noslēgušās Madonas rallijsprinta sacensības, kur dalībnieki aizvadīja piecus ātrumposmus. Skakausku „Mitsubishi Lancer Evo IX" vadībā izvirzījās jau pirmajā sacensību posmā un pārsvaru noturēja līdz pat finišam.

Sīva spēkošanās rallijsprinta kopvērtējumā notika starp Bergmaņa/Brieža un Grimzes/Keterliņa ekipāžām, jo sacensību laikā otrajā vietā spēja pabūt abas divas komandas, tomēr noslēgumā ātrāki bija Grimze/Keterliņš. Šie braucēji arī sadalīja godalgotās vietas 4WD Open klasē.

Ātrākie 4WD klasē Patmalnieks/Ziemelis ar „Subaru Impreza", kas savu pozīciju pārliecinoši saglabāju visu sacensību laiku. Turpretī pārējās goda pjedestāla vietas noskaidrojās pamatīgā cīņā. Pirmajos trijos posmos otrajā vietā turējās Peterlevicu ekipāža, SS4 zaudēta pusotra minūte konkurentiem un līdz ar to zaudēts arī pjedestāls. Uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa Blūms/Ozoliņš, bet trešais šajā klasē Aukšmuksts/Laiva.

1600 klasē izšķirošie momenti notika ceturtajā un piektajā, noslēdzošajā, ātrumposmā, kad sākotnēji otrajā un trešajā vietā nokļuva Kaņeps-Kalniņš/Šimins un Upītis/Egle, tomēr ar to cīņa nebeidzās, jo līderi Ozoliņš/Veilands SS5 nespēja aiz sevis noturēt ieskrējušos Kaņepu-Kalniņu/Šiminu un atkrita uz otro vietu. Tikmēr trešajā vietā „iespraucās" Strautiņš/Mūrnieks.

2WD Open klasē pirmo vietu no sākuma līdz finišam noturēja Torgans/Vitkovskis. Otrajā vietā, tikai par pussekundi apsteidzot Buņinieku/Ozoliņu, ierindojās Brencis/Ziemelis.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png