profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kalvis Blūms atgriežas rallijā ar sarkanu 'Mitsubishi Lancer Evo VI'

Mārtiņš Jankovskis 18.01.2024 - 17:54 Kalvis Blūms atgriežas rallijā ar sarkanu 'Mitsubishi Lancer Evo VI'
Meklējiet Alūksnes mežos. Foto: instagram.com/E.V.O.6__1999

2023.gada 21.jūlijs bija drūma diena daudziem rallija līdzjutējiem, īpaši Kalvim Blūmam un Ralfam Lipstokam, kuriem Igaunijas WRC rallija otrajā dienā sadega tobrīd nesen iegādātais ''Mitsubishi Lancer Evo VI''.

"Ļoti žēl, ka tā. Sirds sāp ļoti. Ilgi gājām uz šo sapni, taču neko darīt. Galvu augšā. Esam stipri," toreiz portālam Go4speed teica Kalvis Blūms.

Taču patīkams pārsteigums bija, ieraugot dalībnieku sarakstu uz ralliju Alūksne, kur starp dalībniekiem ir arī Kalvis Blūms un Ralfs Lipstoks. Pieteikumā minēts - ''Mitsubishi Lancer Evo''.

Vai tas varētu būt Blūma sapņu auto ''Mitsubishi Lancer Evo VI''? Sarkans?

Lai to noskaidrotu, portāls Go4speed ceturtdienas rītā sazinājās ar Kalvi, kurš, kā izrādās, pēdējās dienās vairāk dzīvo pa garāžu, nekā mājās.

''Jā, varu apstiprināt, ka startēsim ''Rally Alūksne'' ar sarkanu ''Mitsubishi Lancer Evo VI'','' sarunā ar portālu Go4speed iesāk Kalvis Blūms.

''Ir lietas un sapņi, kurus vienam ir sasniegt grūti, ilgi vai citreiz pat neiespējami, bet, kad talkā nāk draugi, paziņas un pat svešinieki, tad lietas notiek zibenīgi ātri. Gribu teikt lielu paldies Tev, Mārtiņ un Go4speed.lv, Dacei Janovai un 4rati.lv, Latvijas automobiļu federācijai (LAF) un nodibinājumam ''Alūksnes un Apes novada fonds'' par vasaras beigās izsludināto akciju ziedot mūsu sapņa atjaunošanai. Milzīgs paldies arī Jurim un Gatim, kā arī liels paldies visiem pārējiem atbalstītājiem, kuri palīdzēja, lai mēs atkal varētu atgriezties trasē. Pateicoties jums, mēs jau šodien (ceturtdien) dosimies uz Alūksni, lai pierakstītu trasi un nedēļas nogalē startētu Alūksnes rallijā. Paldies, paldies ikvienam, kurš ļāva mums ar Ralfu Lipstoku trasē atgriezties daudz ātrāk!''

''Kā mēs ar tevi vienojāmies, tad par šo visu piedzīvojumu es tev pastāstīšu pēc finiša, tāpēc, kā tagad moderni teikt, GR,'' smejot nobeidz Kalvis Blūms!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png