profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Padons ar elektrisko 'Hyundai Kona EV' uzvar debijas sacīkstēs (VIDEO)

Go4speed 25.10.2021 - 23:15 Padons ar elektrisko 'Hyundai Kona EV' uzvar debijas sacīkstēs (VIDEO)
Foto: No sportista personīgā arhīva

Bijušais WRC pilots Haidens Padons aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja uzvaru savās debijas ''Waimate 50 Motorsport'' sacīkstēs ar savu elektrisko ''Hyundai Kona EV'' automašīnu.

Šīs bija kalnā braukšanas sacīkstes, kurās Padons četrus kilometrus garajā trasē uzrādīja ātrāko laiku. Padons uz starta izgāja ar savu divus gadus būvēto pilnībā elektrisko automašīnu, kas pēdējo mēnešu laikā ir demonstrēta dažādos pasākumos.


Foto: Waimate 50

"Mēs esam patiesi priecīgi par rezultātu," saka Haidens Padons. ''Ir diezgan lieliski nokļūt šādā pasākumā, un es lepojos par savu komandu, kas pēc divu gadu darba ļāva man iziet uz starta, lai uzvarētu debijas reizē. Tas ir milzīgs nopelns tam darba apjomam, ko visi ir ieguldījuši, un mums noteikti bija daudz jāstrādā, lai to panāktu."

2016. gada Argentīnas WRC rallija uzvarētājs piebilda, ka šis rezultāts ir tikai sākums automašīnai un komandai. "Mēs joprojām daudz mācāmies par automašīnu," turpina Padons. ''Šim auto ir liels potenciāls, pie kura mēs joprojām strādājam, lai to attīstītu. Turpinājumā mums būs jāstrādā ar tiem rīkiem un zināšanām, kuras ieguvām šajā nedēļas nogalē. Mēs uzzinājām daudz un ieguvām daudz datus, kas noteikti mums palīdzēs nākotnē. Uzvarēt debijas reizē ir ideāli piemērots šim projektam, un mēs esam diezgan satraukti par to, ko šī automašīna mums var sniegt nākotnē."


Foto: Paddon Rallysport

Jāatzīmē, ka šim elektriskajam auto beidzot bija arī papildus skaņa. Šis bija pirmais mehāniskās skaņas ierīces prototips, kas tika uzstādīts īsi pirms starta. Jau no šī projekta sākuma Padons sacīja, ka, atrodoties rallija ātrumposmā (drošības apsvērumu dēļ) un lai vairotu pasākuma atmosfēru, automašīnai ir jābūt skaņai.

Padons izcīna uzvaru:



Pirmie grants testi:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png