profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Alonso: Piedzīvojām sadursmi putekļos, kur redzamība bija nulle

Go4speed 06.01.2020 - 23:49 Alonso: Piedzīvojām sadursmi putekļos, kur redzamība bija nulle
Ekipāža labo sasisto automašīnu

Neveiksmīgs Dakaras rallija otrais ātrumposms pirmdien padevās debitantam Fernando Alonso, kurš svētdien pirmajā posmā ieņēma augsto 11.vietu. Otrajā ātrumposmā pie 52 kilometru atzīmes Alonso bija pat trešais, taču vēlāk sportists sasita savu automašīnu. Ekipāža pati saviem spēkiem salaboja spēkratu, taču finišā tas maksāja divarpus stundas.

''Mēs putekļos sadūrāmies ar kaut ko, taču nezinām, kas tas bija, jo neko neredzējām,'' pēc finiša teica Fernando Alonso. ''Pirmos 48 kilometrus veicām ļoti ātri, taču tad noķērām Eriku Van Lūnu. Pēc tam mēs 120 kilometrus sēdējām aiz viņa putekļos, kur redzamība bija nulle, līdz vienā brīdī notika sadursme.''


Alonso trasē

Lai arī Alonso ar stūrmani Marku Komu sākotnēji bija nolēmuši gaidīt tehniskās palīdzības atbalsta automašīnu, beigās ekipāžai pašai saviem spēkiem izdevās novērst defektu, lai arī posma beigas Alonso brauca bez priekšējām bremzēm. ''Sākotnēji bijām nolēmuši gaidīt tehniskās palīdzības atbalsta automašīnu, kas ierastos četru līdz piecu stundu laikā, bet tad mēs mierīgi sākām skatīties, ko varam darīt lietas labā. Paralēli mēs kontaktējāmies ar komandu, kurai atskaitījāmies par progresu. Pēc tam viņi mums noteica, ka, ja izdarīsim vēl pāris lietas, tad defekts tiks novērsts.”

Lai arī uz augstu rezultātu Alonso vairs nevar cerēt, spāņu pilots ir priecīgs, ka varēs turpināt ralliju. ''Gribēju izdzīvot Dakaras ralliju ar visiem tiem piedzīvojumiem, ko dod šis rallijs, un arī šis atgadījums ir daļa no tā. Esmu priecīgs atrasties finišā. Mūsu mērķis ir sasniegt finišu un izbaudīt visu pieredzi no starta līdz finišam,” nobeidz Alonso.

Kopvērtējumā pēc diviem posmiem Alonso ir atkritis uz 47.pozīciju.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png