profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Al-Atija: Darīšu visu iespējamo, lai palīdzētu Lēbam

Go4speed 12.01.2024 - 14:58 Al-Atija: Darīšu visu iespējamo, lai palīdzētu Lēbam
Nasers Al-Atija. Foto: A.S.O./J.Delfosse/DPPI

Dakaras rallija maratona ātrumposmā tehniskas problēmas piedzīvoja viens no favorītiem Nasers Al-Atija, kurš šobrīd kopvērtējumā ieņem 16.vietu, līderim Karlosam Sainsam zaudējot divas stundas un 40 minūtes. Līdz ar to Kataras sportists ir izstājies no cīņas par savu sesto uzvaru Dakaras rallijā.

Tikmēr trešajā vietā šobrīd kopvērtējumā atrodas Lēbs, kuram vēl nav izdevies izcīnīt uzvaru Dakaras rallijā. Al-Atija cer, ka Lēbam izdosies sabojāt Audi svētkus otrajā Dakaras rallija nedēļā, tāpēc viņš sola darīt visu iespējamo, lai palīdzētu Lēbam.


Foto: A.S.O./J.Delfosse/DPPI

"Šī nebija laba diena," pēc finiša teica Al-Atija. "Mums 50 kilometrus pirms finiša salūza stūres gultnis, un mums nācās gaidīt palīdzību, lai to salabotu. Žēl, jo veicām labu ātrumposmu, lai gan ceturtdien startējām kā pirmie. Jebkurā gadījumā mēs turpināsim un skatīsimies, ko varam izdarīt."

"Ideja ir palīdzēt Sebam [Lēbam] uzvarēt Dakarā. Darīšu visu iespējamo, lai tas notiktu."


Foto: A.S.O./J.Lindini

Tikmēr Lēbs piebilda, ka vēl tāls ceļš ejams, taču kopumā viņš ir apmierināts ar to, kā aizrit viņa rallijs. "Šī mums bija laba diena, labs posms bez problēmām," saka deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs. "Ceturtdienas pirmajā ātrumposma daļā centos braukt mierīgi un ne pārāk smagi izturēties pret automašīnu, jo kāpās automašīnai ir ļoti smagi. Finišā mēs uzvarējām, un kopvērtējumā pakāpsimies uz augšu. Nav slikti, jo mēs joprojām esam cīņā. Kopumā mēs šajā rallijā divreiz zaudējām laiku - gan tehnisku problēmu dēļ, gan trīs pārsistu riteņu dēļ.''

"Līmenis Dakaras rallijā ir ļoti augsts. Šādā tempā ir normāli, ka kaut kas lūzt un kaut kas notiek. Pagaidām mums viss iet labi, mums tikai jāturpina šādi braukt un jāatrod risinājums pēdējiem ātrumposmiem, kuros būs akmeņi," nobeidz 49 gadus vecais sportists.

Kopvērtējums:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png