profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kevins Hansens turpina ārstēšanos slimnīcā

Go4speed 22.02.2022 - 13:05 Kevins Hansens turpina ārstēšanos slimnīcā
Foto: https://www.instagram.com/kevinhansen71/

Jau ziņojām, ka elektrisko rallijreida mašīnu seriāla ''Extreme E'' pirmajā posmā uzvaru sīvā cīņā izrāva Kristofersons/Alina-Kotulinskija. ''Crazy Race'' braucienā pēc pirmā apļa līderis bija Kevins Hansens, taču pēc brauciena sportists apgūlās turpat smiltīs, jo bija guvis savainojumu. Sportists vispirms tika nogādāts uz vietējo medicīnas apskates vietu, bet drīz vien Kevins ar helikopteru tika nogādāts vietējā slimnīcā.

Tiek ziņots, ka zviedru sportists savā braucienā pēc smagas piezemēšanās guva skriemeļa lūzumu un plaušu sasitumu.

''Crazy Race nobraucienā piedzīvoja ļoti smagu piezemēšanos, kā rezultātā man tika lauzts 8. skriemelis un sasista plauša. Bet, kā redzat, es jau sēžu ar muguras atbalstu, un ārsti ir pārliecināti, ka trauma labi sadzīs. Esmu ļoti pateicīgs par visām jūsu ziņām, par mediķu komandu trasē un par apbrīnojamajiem cilvēkiem šeit, slimnīcā Tabukā, Saūda Arābijā. Es jūs visus informēšu par manu atveseļošanās gaitu, ko jau esmu sācis plānot kopā ar saviem apbrīnojamajiem cilvēkiem no Red Bull,'' savā instagram profilā raksta Kevins Hansens.


Foto: https://www.instagram.com/kevinhansen71/

Otrdien sportists savos sociālajos tīklos ielicis video, kur viņš ar ārstu palīdzību sper pirmos soļus pēc piedzīvotās avārijas.

''Palīdzība šeit, Saūda Arābijā, ir bijusi apbrīnojama. Nevarētu būt labākās rokās! Tagad šo muguras balstu nēsāšu vismaz vēl kādu mēnesi.''

Video: https://www.instagram.com/kevinhansen71/



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png