profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baldiņš: Nonācām līdz līgumam ar WRC pilota Noivila rūpnīcu, bet pandēmija plānus izjauca

Go4speed 30.06.2020 - 22:37 Baldiņš: Nonācām līdz līgumam ar WRC pilota Noivila rūpnīcu, bet pandēmija plānus izjauca
Ronalds Baldiņš. Foto: Rallycross.lv

Biķernieku rallijkrosa trasē aizvadītas trīs RX testu dienas, kur divās no tām piedalījās bijušais rallija braucējs un šī brīža rallijkrosa pilots Ronalds Baldiņš. Jau otro sezonu Baldiņš skatītājus priecē ar jaudīgu Speedcar Xtreme kroskartu, ko arī apliecina rezultāti RX testos - otrā un trešā vieta.

Rallycross.lv ziņo, ka Ronalds Baldiņš šosezon bija plānojis piedalīties sacensībās Eiropā ar kroskartu, taču savas izmaiņas ieviesa ''Covid-19''. ''Bijām ieplānojuši šajā sezonā piedalīties sacensībās Eiropā ar kroskartu, bet diemžēl scenārijs izjuka ar ''Covid-19'' ierašanos. Paspējām tehniku iztestēt Beļģijā, kā arī nonācām līdz līgumam ar WRC pilota Tjerī Noivila rūpnīcu, bet pandēmija plānus izjauca,'' stāsta Ronalds Baldiņš.


Foto: Rallycross.lv

Ronalds šosezon plāno startēt atsevišķās sacensībās. ''Kā jau visi sportisti, arī mēs cenšamies sagatavot tehniku laicīgi, bet reizēm gadās neparedzēta jautrība un skrūvēšana, uzlabošana pēdējos vakaros pirms sacensībām. Šogad galvenais ir izbaudīt plānotās sacensības, uzrādīt tajās labus rezultātus, kā arī katrā bezizejas situācijā tomēr atrast izeju un risinājumu!"


Foto: Rallycross.lv

Sarunas laikā Baldiņš atklāj rituālu, ko dara sacensību laikā. ''Mana veiksme ir mana komanda, tā palīdz jebkurā situācijā, bet sevi sacensību laikā sagatavoju, pastaigājoties un brīžiem runājot ar sevi, bet pārējo atklāt nevar - lai tas paliek pie manis. Citiem sportistiem novēlu lai viss izdodas un galvenais - labu veselību, un viss pārējais būs. Veiksmīgus startus un turam buru.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png