profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bakeruds un Dorans Pasaules RX čempionātā 'Audi S1' nomaina pret 'Renault Megane'

Go4speed 11.03.2020 - 14:19 Bakeruds un Dorans Pasaules RX čempionātā 'Audi S1' nomaina pret 'Renault Megane'
Andreas Bakeruds un Liams Dorans

Andreas Bakeruds un Liams Dorans arī šosezon turpinās startēt kopā, taču šoreiz ar GC Kompetition komandas ''Renault Megane'' automašīnām. Sportistu komanda sauksies ''Monster Energy GCK RX Cartel''. Iepriekš abi sportisti startēja ar ''Audi S1'' automašīnām.

''Pirmkārt, lepojos, ka astoto sezonu pēc kārtas varēšu braukt ar Supercar automašīnu - tas ir diezgan nenormāli. Priecājos, ka 2020. gadā braukšu ar GCK automašīnu, turpinot arī ''Monster Energy RX Cartel'' stāstu. Kopš GCK pievienojās sportam, viņi ir kā svaigs gaiss Pasaules RX, un zinu, kādas ir šīs automašīnas un šīs komandas potenciāls," saka Andreas Bakkeruds.

''Pēc Dienvidāfrikas RX posma aizvadīju testus ar ''Megane RS RX'', un kopš tā laika esmu kontaktējies ar viņiem diezgan regulāri, tāpēc lieliski, ka beidzot varēsim strādāt kopā. Turklāt pēdējo reizi, kad braucu ar ''Renault'', kļuvu par Eiropas čempionu, tad kāpēc lai arī šoreiz nepārvestu titulu mājās?''

Pagājušā pasaules RX sezona ieies vēsturē ar to, ka tās izskaņā diviem sportistiem bija vienāds punktu skaits, kur par čempionu kļuva Timijs Hansens, bet Bakeruds palika otrais. ''Ļoti nopietni uztveru savu uzdevumu - zinu, ka esmu šeit, lai uzvarētu sacīkstēs, kā arī ceru, ka man veiksies kopvērtējuma tabulā. Apzinos, ka šis čempionāts turpina kļūt spēcīgāks un tas nebūs viegli. Bet būs jautri."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png