profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

GCK komanda: Esam sagrauti par piešķirto diskvalifikāciju, bet noteikumi visiem ir vienādi

Go4speed 18.06.2019 - 23:18 GCK komanda: Esam sagrauti par piešķirto diskvalifikāciju, bet noteikumi visiem ir vienādi
Antons Marklunds

FIA Pasaules rallijkrosa čempionāta piektajā posmā, kas notika Norvēģijā, sākotnēji uzvaru izcīnīja Antons Marklunds, taču vēlāk sportists tika diskvalificēts. Kā izrādījās, tad viņa automašīnas priekšējā bampera balstošā caurule bija pārāk bieza (0,5mm virs atļautā). Šī iemesla dēļ sportists tika diskvalificēts, kas nozīmēja to, ka uzvaru svin Niklass Gronholms, otrais palika Kevins Hansens, bet trešo vietu ieņēma Jānis Baumanis, kuram šis bija pirmais pjedestāls Pasaules RX.

''Protams, vēlējos šo vietu izcīnīt trasē, tomēr noteikumi ir noteikumi un tiem jābūt vienādiem priekš visiem. Neraugoties uz to, esmu ļoti priecīgs par sasniegto! Šo balvu vēlos veltīt visiem, kas mani atbalstīja un palīdzēja,'' tā Jānis Baumanis.


Foto: GCK

Protams, vīlies bija gan Marklunds, gan GCK komanda. ''Īss prieka brīdis. Esmu diskvalificēts tehniska pārkāpuma dēļ. Paldies visiem par atbalstu. Mēs Zviedrijā atgriezīsimies stiprāki,'' saka Antons Marklunds.

''Mēs esam pilnībā sagrauti, apstiprinot, ka Marklunds ir diskvalificēts. Tiesneši secināja, ka Marklunda ''Renault Megane R.S. RX'' automašīnas priekšējo bamperi balstošā caurule ir 0,5 mm virs atļautā, kas padara to smagāku. Šis pārkāpums nedod nekādas priekšrocības, un tas ir ārpus drošības noteikumiem. Mēs, protams, esam vīlušies, bet noteikumi ir noteikumi, un ne mēs, ne mūsu piegādātāji nevar tos pārkāpt. Saprotams, ka Antons un visa komanda ir pilnībā sagrauti par šo atgadījumu, bet neuztraucieties - jā, tagad sāp, bet mēs būsim gatavi Zviedrijas posmam. Paldies jums par atbalstu,'' teikts komandas paziņojumā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png