profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rokas savainojums liedz Baldiņam pacīnīties par augstu rezultātu 'Nitro RX'

Go4speed 20.06.2022 - 10:16 Rokas savainojums liedz Baldiņam pacīnīties par augstu rezultātu 'Nitro RX'
Ronalds Baldiņš

Anglijā, Lidenhilas trasē, startējusi jaunā Nitro RX sezona. Kā jau ziņojām, tad sacensību pirmajā dienā latviešu sportists Ronalds Baldiņš finālā, cīnoties par otro pozīciju, sadursmē ar konkurentu piedzīvoja avāriju, pēc kuras Baldiņa bagijs apgāzās. Avārijas rezultātā sportists savainoja roku, tāpat cieta arī bagijs.

Svētdien Baldiņš izgāja uz starta, taču šoreiz par augstu rezultātu pacīnīties neizdevās, jo traucēja savainotā roka. Savā pusfinālā Ronalds palika piektais, kas deva vēl vienu iespēju startēt pēdējās iespējas braucienā. Diemžēl tur četru sportistu konkurencē Baldiņam ceturtā vieta un posms noslēdzies. Uzvaru posmā izcīnīja Sebastians Enholms, bet kopvērtējumā līderis ar 107 punktiem ir Pasi Pentinens. Baldiņam 56 punkti un devītā vieta.

''Diemžēl Nitro RX pirmais posms mums izvērtās neveiksmīgs. Pēc sestdienas avārijas roka tika ielikta šinā, kas pamatīgi sāpēja, tāpēc svētdien nevarēju pilnvērtīgi saņemties cīņām. Milzīgs paldies visiem, kuri bija atbraukuši. Atbraucot uz Angliju un ieraudzīt tik daudz Latvijas karogus - tas bja mega kruti. Paldies Jums par labajiem vārdiem un līdz jušanu. Vēl viens milzu paldies jāsaka mehāniķiem, kuri izdarīja maksimāli labu darbu, jo neviens īsti neticēja, ka mums tas izdosies, jo bagijs bija cietis ļoti daudz. Bet mehāniķi man ir paši labākie, tāpēc paldies viņiem par visu, ko dara! Tagad jāsaārstē roka, jāsataisa līdz galam bagijs, lai jau 8.-10. jūlijā varētu cīnīties mājas trasē - RallyXNordic posmā Rīgā! Tiekamies trasē,'' tā Ronalds Baldiņš.

Jaunajā elektriskajā Group E klasē kā pirmie uz finālu nokļuva Kriss Mīke, Andreas Bakerūds, Robins Larsons un Trevis Pastrana. Pēc tam divos pusfinālos pie uzvarām tika un finālā nokļuva Olivers Eriksons un Niklas Gronholms, bet noslēdzošajā iespējas braucienā ātrākais bija Freizers Makkonels, kurš kā pēdējais nokļuva finālā.

Finālā uzvaru izcīnīja Larsons, aiz sevis atstājot komandas biedru Bakerūdu, kamēr trešā vieta Gronholmam. Diemžēl fināls neizdevās lieliski startējušajam Mīkem, kurš startā iekļuva sadursmēs un bija spiests izstāties.

Līderis kopvērtējumā ir Larsons (58), kuram seko Bakerūds (49) un Gronholms (42).

Group E finālbrauciens:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png