profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

T.Hansens: Mazliet netaisnīgi par piešķirtajiem soda apmēriem

Go4speed 02.12.2021 - 13:40 T.Hansens: Mazliet netaisnīgi par piešķirtajiem soda apmēriem
Brāļi Hanseni. Foto: World RX

Sezonas divos noslēdzošajos pasaules rallijkrosa čempionāta posmos, kas notika Vācijā, zviedrs Timijs Hansens izsēja 17 punktu pārsvaru un čempionāta izskaņā, lai arī viņam bija tikpat punktu, cik tautietim Johanam Kristofersonam, ieņēma otro vietu. Abos posmos Hansens no tiesnešiem saņēma sodus, kas liedza viņam otro reizi karjerā izcīnīt čempiontitulu. Sportists uzskata, ka sodu bijis daudz.

"Šī bija fantastiska sezona, kurā esam guvuši daudz panākumus un aizvadījuši lieliskas rallijkrosa sacensības. Atdevu visu, ko varēju, līdz pat pašām beigām, taču šķiet, ka ir mazliet netaisnīgi, ņemot vērā šajā (aizvadītajā) nedēļas nogalē piešķirto sodu apmēru un skaitu. Tā dēļ man tika atņemtas iespējas paveikt darbu līdz galam, un es, protams, nepiekrītu šo spriedumu iznākumam,'' iesāk Timijs Hansens.


Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

"Johans paveica fantastisku darbu. Viņš zināja, ka viņam šeit ir jāierodas un jāuzvar viss. Viņš uzrādīja lielisku sniegumu. Tas ir lielisks viņa sportiskais sasniegums. Mēs bijām virsotnē, darījām visu, ko varējām un vajadzēja, un bijām tieši tur, kur mums bija jābūt. Galu galā mēs finišējām ar vienādu punktu skaitu, un tas īsti izskaidro šīs sezonas stāstu. Johanam nepaveicās, kad mēs bijām formā un uzvarējām trīs sacensībās pēc kārtas, bet beigās mums pašiem bija sava daļa neveiksmes. Tas ir velnišķīgs stāsts, kas ir lielisks šim sporta veidam. Esmu lepns par šo sezonu un lepojos ar savu sniegumu šajā nedēļas nogalē, ar savu komandu un ģimeni. Ar nepacietību gaidu nākamo sezonu."

Jāpiebilst, ka bez titula Hanseni nepalika, jo komandu ieskaitē labākā šogad bija ''Hansen World RX'' komanda.


Skops savos izteikumos pēc finiša bija Kevins Hansens, kurš mēģināja palīdzēt brālim, bremzējot Kristofersonu, taču šoreiz neizdevās. "Esmu vīlies, ka Timijs zaudēja čempiona titulu un es zaudēju trešo vietu, taču esmu ļoti lepns par mūsu komandas dominanci komandu čempionātā."

Sportistu tēvs un komandas vadītājs Kenets Hansens atzina, ka ''Mums šis gads ir bijis patiešām veiksmīgs, taču sajūta šodien (svētdien) joprojām ir mazliet dīvaina, ņemot vērā, ka tik mazliet pietrūka, lai iegūtu čempiontitulu pilotu ieskaitē. Taču mēs šogad esam labi strādājuši kā komanda. Lepojos ar katru šīs komandas dalībnieku, kas 2021. gadā atdeva visu, kas bija viņu spēkos. Pat šodien (svētdien) mēs esam kļuvuši spēcīgāki kā komanda, jo mums nācās saskarties ar neveiksmēm, kad piešķirtie sodi mūs atbīdīja atpakaļ. Daži no tiem bija pelnīti, bet daži bija mazāk pamatoti. Taču, kad kaut kas tāds notiek, viss, ko tu vari darīt, ir pieņemt to, doties uz priekšu un no jauna koncentrēties, un mēs kā komanda to labi izdarījām.''

Kopvērtējums:
1. Johan KRISTOFFERSSON, 217
2. Timmy HANSEN, 217
3. Niclas GRÖNHOLM, 197
4. Kevin HANSEN, 191
5. Krisztián SZABÓ, 162
6. Enzo IDE, 125
7. Kevin ABBRING, 97
8. Timo SCHEIDER, 75
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png