profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Arnis Odiņš pārdod savu 'Peugeot 207' un gatavojas pārkāpt uz jaudīgāku auto

Mārtiņš Jankovskis 11.11.2021 - 06:27 Arnis Odiņš pārdod savu 'Peugeot 207' un gatavojas pārkāpt uz jaudīgāku auto
Foto: Toms Paipals Photography

Šī gada Latvijas rallijkrosa Super 1600 klases čempions Arnis Odiņš pārdošanā izlicis savu ''Peugeot 207'' automašīnu. Latvijas autokrosa un rallijkrosa čempions, gūstot panākumus ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās, līdz šim savus augstākos panākumus rallijkrosā bija guvis pie VAZ automašīnu stūres – ar VAZ 2105 un 2108. Arī ar pirms trīs gadiem iegādāto ''Peugeot 207'' tika gūti panākumi.

''Ir izcīnīti divi autokrosa, divi rallijkrosa čempiontituli, kā arī divas reizes esmu bijis rallijkrosa vicečempions. Lai arī ar ''Peugeot 207'' man izdevās kļūt par čempionu un divas reizes būt vicečempionam, ar komandu nonācām pie secinājuma, ka vajag kaut ko pamainīt. Ātri ar komandu nonācām pie ļoti laba nākotnes projekta, kuru komanda jau cītīgi gatavo. Tāpēc arī šobrīd veselā vai izjauktā veidā šī mašīna tiek pārdota un tā vairs netiks paturēta mūsu garāžā. Līdz ar to jebkuram gribētājam ir iespēja tikt pie ļoti labas rallijkrosa mašīnas," portālam Go4speed stāsta Arnis Odiņš, kurš šobrīd tirgo savu rallijkrosa automašīnu, papildus piedāvājot iegādāties arī daudz rezerves daļas.


Foto: Toms Paipals Photography

Arnis atzīst, ka auto ir ļoti konkurētspējīgs, par ko arī liecina rezultāti. ''Šogad mums bija ļoti laba iespēja parādīt mūsu auto spējas, kur sanāca pacīnīties ar līdzīgām mūsu klases mašīnām - Renault Twingo, Škoda Fabia jaunākās paaudzes mašīnām, un jāsaka, ka laiki bija ļoti vienādi. Auto ir konkurētspējīgs, ko arī tas pierādīja tikko Polijas RX sacensībās, kur mēs izīrējām mūsu auto poļu braucējam, kurš bez īpašas sagatavošanās uzvarēja 1600 klasē.''

Automašīnas pārdošana nenozīmē, ka Odiņš plāno beigt savu karjeru. Tas šobrīd tiek darīts, lai sacensībās varētu atgriezties ar jaudīgāku auto. ''Jā, doma pārdot šo auto ir ar skatu nākotnē, lai šo finansējumu varētu ieguldīt jaunajā projektā, kas būs krietni, krietni jaudīgāks. Par to, kurā klasē un ar kādu auto braukšu, vēl neatklāšu, bet jaunais projekts solās būt labs,'' smaidot nobeidz Odiņš.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png