profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Zviedrijas RX posmā Bakerūds būs Baumaņa komandas biedrs

Go4speed 17.08.2021 - 15:03 Zviedrijas RX posmā Bakerūds būs Baumaņa komandas biedrs
Publicitātes foto

Kļuvis zināms, ka 29 gadus vecais norvēģis Andreas Bakerūds šajās brīvdienās Zviedrijā, Holjes trasē, ar ESMotorsport komandas ''Škoda Fabia Evo RX'' automašīnu startēs Eiropas RX čempionātā Supercar jeb RX1 klasē. Norvēģu sportists aizstās ungāru braucēju Luidži.

Jau ziņojām, ka Bakerūds pirms jaunās sezonas starta paziņoja, ka viņam nav ne nepieciešamais budžets, ne komanda, kurā startēt jaunajā sezonā. Arī pirms šī posma Bakerūds bija noskaņojies to vērot mājās no sava dīvāna, taču pēdējā brīdī radās iespēja startēt Zviedrijā, un norvēģis to steidza izmantot.


Publicitātes foto

''Ja man būtu vēl viena sacensību nedēļas nogale jāvēro no sava dīvāna, tas būtu neiedomājami. It īpaši Zviedrijas posms – mans vēders to nebūtu izturējis. Man ļoti patika jaunā RX+ pārraide Barselonā, un visi kameru leņķi no automašīnas salona bija lieliski, bet būtība ir tāda, ka esmu sacīkšu braucējs un vēlos piedalīties sacīkstēs! Šobrīd, zinot, ka atgriežos sacensībās Zviedrijā, esmu lidojumā virs mēness. Manas cerības vienmēr ir augstas - ikreiz, kad mans vārds ir iekļauts dalībnieku sarakstā, esmu gatavs uzvarēt, bet man arī jābūt reālistiskam, ņemot vērā, ka neesmu veicis daudz apļus ar ''Škoda Fabia Evo RX''. Rezultāti nāk ar laiku, tāpēc nevaru sagaidīt, kad iziešu uz starta. Šī ir lieliska iespēja iepazīt komandu un automašīnu,'' tā Andreas Bakerūds.

Bakerūds ir divkārtējais Super1600 klases Eiropas čempions, kā arī norvēģis kopš 2016.gada regulāri cīnījās par uzvarām pasaules RX čempionātā.

''Posms Zviedrijā pagaidām ir vienreizējs pasākums, taču noteikti skatos uz nākotni, un ESMotorsport vienmēr esmu uzskatījis par komandu ar reālu potenciālu rallijkrosā. Kas zina, varbūt varu būt tas braucējs, kurš lauž ledu un kāpj kopā ar viņiem uz goda pjedestāla.''
 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png