profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

7.maijā Ropažos tiks aizvadīta minirallija diena

Go4speed 11.04.2022 - 10:56 7.maijā Ropažos tiks aizvadīta minirallija diena
Foto: minirallijs.lv

7.maijā Ropažos tiks aizvadīta minirallija diena, kas sastāvēs no divām daļām, portālu Go4speed informē LAF SAK padomes vadītājs Eduards Kalve.

Pirmā būs teorētiskā daļa, kuras laikā būs iespēja apgūt teorētiskās zināšanas, kas noderēs startējot minirallijā. Tāpat pirmajā daļā varēs iepazīties, kas ir leģenda, stenogramma, laika kontroles, kā sagatavot auto, kā gatavoties pašiem braucējiem u.t.t. Tāpat jebkuram gribētājam būs iespēja savu automašīnu atrādīt tehniskajai komisijai, saņemt konsultācijas un atbildes uz jautājumiem. Dienas otrajā daļā būs iespēja doties slēgtā ātrumposmā!

Treniņā organizatori nodrošinās laiku ņemšanu, kā arī būs bildes un video pēc treniņa.

Reģistrācija un sīkāka informācija par minirallija dienu ir ŠEIT.

Pavisam kopā šogad minirallijā būs pieci posmi, kur sezonas starts paredzēts 11.jūnijā Gulbenē. Dalības maksa nav mainījusies un tā sastāda 200 EUR no ekipāžas. Arī sacensību formāts palicis nemainīgs - distance ātrumposmos ir līdz 25 kilometriem.


Foto: minirallijs.lv

Tāpat organizatori vērš uzmanību, ka pieņemts LAF SAK padomes lēmums, ka no 2023 gada SAK pasākumos būs aizliegts izmantot degvielu - E85 jeb etanolu. Otra lieta - minirallija klasē "4WD+" obligāts būs mazais drošības karkass, pusloks, rollbar (to sauc dažādi). Tas nepieciešams, lai uzlabotu drošību pasākumā.

Zināms, ka 2022.gada sezonā visos posmos tiks veikta uzskaite par automašīnām, tiks mērīti trokšņi jeb decibeli, tiks fiksēti vai un kāds drošības karkass ir automašīnā, kā arī citas lietas. Tas nepieciešams, lai komisijai būtu informācija par dalībnieku automāšīnu tehnisko stāvokli.

Sezonas kalendārs ŠEIT. Sezonas nolikums ir publicēts mājaslapas dokumentu sadaļā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png