profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šūmahers tiek izrakstīts no slimnīcas un garo rehabilitāciju turpinās mājās

Go4speed 09.09.2014 - 18:17 Šūmahers tiek izrakstīts no slimnīcas un garo rehabilitāciju turpinās mājās
Mihaels Šūmahers. Foto: Sutton images

Pēc teju deviņu mēnešu atrašanās slimnīcās Mihaela Šūmahers tagad esot atgriezies mājās. Šo informāciju šodien izplatījusi septiņkārtējā F1 čempiona ģimene, apstiprinot to, ka viņš no Lozannas (Šveice) slimnīcas pārvests uz 37 kilometrus attālo Šūmaheru ģimenes mājvietu Glandā (Šveice).

Pēdējais oficiālais paziņojums par Šūmahera veselības stāvokli bija pirms teju trīs mēnešiem, kad viņa menedžere Sabīne Kēma ziņoja par to, ka Mihaels pamodies no komas un pametis Grenobles slimnīcu.

Šodien izplatītājā paziņojumā teikts, ka „Mihaela rehabilitācija tagad turpināsies mājās. Viņš pēdējo nedēļu un mēnešu laikā veicis savainojumu smagumam atbilstošu progresu, tomēr viņam priekšā vēl garš un grūts ceļš". Sīkāka informācija par viņa veselības stāvokli netiek izpausta.


Šūmahers ar sievu Korinnu. Foto: AP

Tāpat Šūmahera ģimene vēlas pateikties Lozannas slimnīcas darbiniekiem: „Mēs vēlamies sirsnīgi pateikties visai Lozannas slimnīcas komandai par intensīvo un kompetento darbu. Mēs vēlamies lūgt arī turpmāk ievērot Šūmaheru ģimenes privātumu un atturēties no spekulācijām par Mihaela veselības stāvokli."

Atgādināsim, ka bijušais F1 pilots 29. decembrī, slēpojot Francijas alpos, piedzīvoja smagu kritienu un guva dzīvībai bīstamas galvas traumas. Kopš minētā 29. decembra viņš atradās mākslīgajā komā, līdz 30. janvārī oficiālā paziņojumā tika teikts, ka ir uzsākts Šūmahera modināšanas process. Jūnija vidū sekoja nākamais lielais paziņojums, kurā tika atklāts, ka Mihaels pamodies no komas un pārvests uz citu rehabilitācijas iestādi (no Grenobles uz Lozannu).
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png