profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šūmahera ģimene: Ticam, ka Mihaels pamodīsies

Artūrs Virbulis 12.03.2014 - 11:05 Šūmahera ģimene: Ticam, ka Mihaels pamodīsies
Mihaels Šūmahers. Foto: AP

Ir pagājuši nu jau divarpus mēneši kopš Mihaela Šūmahera smagā slēpošanas kritiena, pēc kura bijušais F1 pilots tika ielaists mākslīgajā komā. Kopš janvāra beigām viņš tiekot lēnām modināts no komas, un, kā jaunākajā paziņojumā atzinusi Šūmahera menedžere Sabīne Kēma, šis process turpinoties.

„Mēs esam un turpināsim būt pārliecināti, ka Mihaels tam izies cauri un pamodīsies," tā Sabīne Kēma. Pēdējā laikā medijos izskanējušas neapstiprinātas baumas, ka iespējas pilnībā atveseļoties pēc tik ilga laikā komā esot minimālas. Tomēr eksperti, kas šādi izteikušies, protams, nav līdz galam iepazinušies ar konkrēto Šūmahera situāciju.


Šūmahera brālis Ralfs pie Grenobles slimnīcas. Foto: EPA

Septiņkārtējā F1 čempiona ģimene caur menedžeri liek nodot, ka „ik pa laikam ir mazas pazīmes, kas mums dod drosmi. Bet mēs arī zinām, ka mums jābūt pacietīgiem. Mihaels piedzīvoja ļoti nopietnas traumas. To mums visiem ir ļoti grūti saprast, arī tādēļ, ka pēc tik daudziem gadījumiem, ko viņš bija pārcietis, tā bija tik banāla situācija, kurā notika negdījums".

„Jau no paša sākuma bija skaidrs, ka šī būs ilga un smaga cīņa. Mēs cīnāmies kopā ar ārstu komandu, kurai mēs pilnībā uzticamies. Laiks šajā situācijā nespēlē nekādu lomu," tā Šūmahera ģimene. Bijušā F1 pilota menedžere skaidro, ka ģimene ir pateicīga par lielo morālo atbalstu, ko sniedz visa pasaule: „Ir uzmundroši redzēt, cik ļoti liels atbalsts tiek sniegts, un es varu teikt, ka viņi ir patiešām pateicīgi par to."


Šūmahers ar sievu Korinnu. Foto: AP

Jaunākajā paziņojumā Kēma uzsvērusi arī to, lai tiktu cienīta Šūmahera un viņa ģimenes privātums: „Nedrīkst aizmirst to, ka šī ir ļoti intīma un trausla Mihaela ģimenes lieta ir. Un, ka Mihaels ir bijis cilvēks, kas visus šos gadus savu un ģimenes privāto dzīvi no sabiedrības ir sargājis." Paziņojumā noslēgumā teikts, ka „mēs mēģinām visu savu enerģiju, kas mums ir, dot Mihaelam. Mēs visi esam cieši pārliecināti, ka tas Mihaelam palīdzēs un ka viņš šo cīņu uzvarēs".

Atgādināsim, ka septiņkārtējais F1 čempions 29. decembrī slēpojot Francijas alpos piedzīvoja smagu kritienu un guva dzīvībai bīstamas galvas traumas. Kopš minētā 29. decembra viņš atradās mākslīgajā komā, līdz 30. janvārī oficiālā paziņojumā tika teikts, ka ir uzsāks Šūmahera modināšanas process.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png