profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Folkreisa Vasaras kausa izcīņas pirmajā posmā ātrākais Bogens

Mārtiņš Jankovskis 20.05.2012 - 09:41 Folkreisa Vasaras kausa izcīņas pirmajā posmā ātrākais Bogens
Jānis Kļava cīņā ar Juri Narubinu. Foto: Jānis Pampe

Šodien Popes autotrasē tika aizvadīts LAF Folkreisa Vasaras kausa izcīņas pirmais posms. Sacensības iesākās ar nelielu nokavēšanos, jo bija pārāk lieli putekļi, tāpēc bija nepieciešams izmantot trases laistītāju pakalpojumus. Pavisam kopā uz starta stājās 27 folkreisa braucēji un pieci autokrosa pārstāvji.

Kopumā sacensības aizritēja bez avārijām un kūleņiem. Kā atzina Viesturs Saukāns, tad pēc sacensībām tiesneši atzina, ka šīs esot bijušas ļoti korektas sacīkstes. Ja pirms starta likās, ka šajā pasmagajā trasē daudzi varētu izstāties tehnisku defektu dēļ, tad tā nebija, lai arī parasti pirmie posmi izceļas ar lielām automašīnu plīšanām. Protams, bija kāds, kurš izstājās tehnisku defektu dēļ (piemēram, ziemas kausa uzvarētājs Mārtiņš Starks), taču ne masveidā, kā redzēts citos posmos.

Finālā diezgan pārliecinoši uzvarēja Rūdolfs Bogens. Par otro un trešo vietu cīnījās vairāki sportisti, no kuriem beigās otrais diezgan interesantā cīņā palika Ermīns Vācietis, bet trešais - Sandis Džeriņš. Kā pirmais aiz goda pjedestāla palika viens no līderiem Raivis Riekstiņš. Arī pirmajā vasaras posmā neviena automašīna netika pārdota. 

Autokrosa klasē uz starta stājās pieci sportisti, no kuriem visātrākais bija Sandis Žebeks. Otrā vieta Laurim Reinfeldam, bet trešais - Rolands Naudiņš.

Nākamais posms 16. jūnijā tiks aizvadīts Vecpilī.

Rezultāti folkreisā
1. Rūdolfs Bogens VW Golf II
2. Ermīns Vācietis Mazda 323
3. Sandis Džeriņš Opel Astra
4. Raivis Riekstiņš 
Nissan NX100

Rezultāti autokrosa klasē
1.
Sandis Žebeks VW Golf II
2.
Lauris Reinfelds VW Golf III
3.
Rolands Naudiņš 


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png