profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pieteikušies folkreisa un krosa komisijas sportisti izaicina uz cīņu pārējos

Go4speed 08.12.2014 - 15:49 Pieteikušies folkreisa un krosa komisijas sportisti izaicina uz cīņu pārējos
Foto: Kaspars Būcens

Šo svētdien, 14. decembrī paredzēts starts LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa pirmajam posmam Brenguļos. Kā ziņo autocross.lv, tad, lai gan ziema mūs jau atkal māna, šobrīd netiek izskatīta sacensību atcelšana. Līdz ar to tie, kuri jau pieteikušies, izaicina uz cīņu pārējos braucējus.

Svētdien Autocross.lv Folkreisa komanda aizvadīja treniņus Jelgavā, kur grunts trasē tika veikti vairāki desmiti apļu. Pa dienu bija +2 grādi, kā rezultātā trases mīksto virskārtu divas mašīnas izdzenāja pāris stundās, taču zem dubļiem bija ciets un ļoti stingrs segums, kurš turējās lieliski. Līdz ar to mašīnām netika izdarīts ne mazākais kaitējums un treniņš bija izdevies.

Arī Valmieras situācija šobrīd varētu būt līdzīga, tāpēc, ja laiks strauji nemainās uz silto pusi, nav pamata apspriest sacensības notikšanu vai nenotikšanu, jo šādos apstākļos cīņa būs līmenī. Sacensību organizatori cer, ka nesāksies ilgstoši nokrišņi, kas var atmiekšķēt arī sasalušo trases fundamentu.

Krosa klasē šobrīd pieteikušies Edijs Ošs un Raivis Grigorovičs. Raivis skaidro, ka gatavo vēl vismaz vienu vai pat divus pieteikumus. Tikmēr Folkreisā pašlaik pieteikts pusotrs desmits dalībnieku, bet tiek gaidīts, ka skaits tradicionāli Brenguļiem var pārsvērties pāri 20 sportistu atzīmei.

Organizatori lūdz nekavēties ar pieteikšanos!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png