profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Eurosport Events vadītājs: Atbalstām ideju par ERČ un WRC apvienošanu 'Rally Liepāja'

Go4speed 17.06.2020 - 10:41 Eurosport Events vadītājs: Atbalstām ideju par ERČ un WRC apvienošanu 'Rally Liepāja'
Fransuā Ribeiro

Jau ziņojām, ka "Rally Liepāja" organizatori uzsākuši sarunas par iespējamo ''Rally Liepāja'' iekļaušanu FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) 2020. gada sezonas kalendārā. "Rally Liepāja" šogad uzņems FIA ERC sezonas otro posmu, kura norise paredzēta 14.–16. augustā.

Lai ''Rally Liepāja'' iekļautu WRC kalendārā, ir nepieciešama Eiropas rallija čempionāta organizatora Eurosport Events atļauja. Kā atklāja ERČ organizatora Eurosport Events vadītājs Fransuā Ribeiro, tad viņš atbalsta ideju par ERČ un WRC apvienošanu "Rally Liepāja" ietvaros.

''Sekojot WRC rīkotāju pieejamai informācijai attiecībā uz ''Rally Liepāja'' iespējamo iekļaušanu WRC 2020.gada kalendārā kā kopīgu pasākumu ar ERČ posmu, mēs atbalstām ideju un uzticēsimies ''Rally Liepāja'' rīkot šādu pasākumu. Bezprecedenta laiki prasa bezprecedenta risinājumu, un mēs neapšaubāmi darīsim visu, lai palīdzētu rallija sabiedrībai un WRC šajā sarežģītajā laikā, vienlaikus aizsargājot ERČ braucējus un komandas. Jāņem vērā, ka WRC ir ar ERČ nesalīdzināms organizatoriskais līmenis, bet laika periods, kurā piesaistīt nepieciešamo budžetu un pielāgotu sacensības, ir ļoti īss. Ja RA Events izdosies atrisināt WRC/ERČ apvienotā rallija finansiālo pusi, esmu drošs, ka mēs kopā ar WRC rīkotāju un Latvijas rīkotāju spēsim atrast organizatoriskus risinājums, lai šāds rallijs varētu notikt,'' saka Fransuā Ribeiro.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png