profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Arī Polijas rallijs tiek pārcelts, ERČ sezona varētu sākties ar 'Rally Liepāja'

Go4speed 29.04.2020 - 22:20 Arī Polijas rallijs tiek pārcelts, ERČ sezona varētu sākties ar 'Rally Liepāja'
Foto: Mfoto.es

Kā ziņo Eiropas rallija čempionāta (ERČ) rīkotāji, tad Polijas ERČ posms, kam bija jānotiek no 26.-28. jūnijam, ir pārcelts uz vēlāku laiku. Arī Polijā, tāpat kā daudzās citās valstīs, koronavīrusa pandēmijas dēļ ir dažādi ierobežojumi, kas šobrīd liedz ralliju aizvadīt plānotajā laikā.

Polijas Automobiļu un motociklu federācija (PZM) šobrīd sadarbojas ar ERC rīkotājiem Eurosport Events un FIA pārstāvjiem, lai kalendārā mēģinātu atrast jaunu datumu, par kuru tiks paziņots līdz maija beigām.

''Nepieciešamība pārcelt Polijas ERČ ralliju ir tiešs koronavīrusa pandēmijas rezultāts, un visas mūsu domas ir ar tiem cilvēkiem, kuru tuvinieki ir gājuši bojā vai saslimuši kā COVID-19. Mēs zinām, ka daudzi cilvēki ir zaudējuši savu darbu, kā arī citi cilvēki nonākuši ļoti sarežģītās situācijās. Tādēļ ir ārkārtīgi svarīgi ievērot visus oficiālos ieteikumus.''


Foto: Maciej Niechwiadowicz

''Mēs veicam pārrunas ar PZM un FIA, lai atrastu Polijas rallijam citu norises datumu. Kad visi pasākumi būs saskaņoti, mēs paziņosim par rallija jauno datumu. Līdz tam mēs pateicamies visiem braucējiem, komandām, līdzjutējiem un ieinteresētajām personām par viņu pastāvīgo atbalstu un pacietību. Mēs aicinām visus palikt mājās un būt piesardzīgiem,” saka ERČ koordinators Žans Baptiste Leijs.

Līdz ar to šobrīd ERČ kalendārā kā pirmais plānotais rallijs ir ''Rally Liepāja'', ko plānots aizvadīt no 10.-12.jūlijam.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png