profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Rally Liepāja' startēs Somijas rallija čempions

Go4speed 05.03.2020 - 12:53 'Rally Liepāja' startēs Somijas rallija čempions
Foto: Edgars Leonovs, Motors & Sports

Kļuvis zināms, ka viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes somu rallija braucējiem, 23 gadus vecais Emīls Lindholms 29.-31.maijā būs redzams ''Rally Liepāja'', kas būs Eiropas rallija čempionāta (ERČ) trešais posms.

Noskaidrojies, ka Lindholms panācis vienošanos ar MRF Tyres komandu, kuras sastāvā somu sportists pagaidām plāno startēt Azoru salu rallijā, Rally Liepāja, Polijas rallijā, kā arī vēl kādā ERČ posmā, kas tiks izlemts vēlāk.


Foto: Emil Lindholm Official

Atgādināsim, ka MRF Tyres komandas sastāvā šogad pilnu ERČ sezonu plāno aizvadīt WRC pilots Kreigs Brīns. Ja Brīns startēs ar ''Hyundai i20 R5'' automašīnu, tad Lindholma rīcībā būs ''Škoda Fabia R5 Evo''.

Lindholms ir 2018.gada Somijas rallija vicečempions, bet pagājušajā gadā viņš kļuva par čempionu. Šo gadu somu braucējs iesācis lieliski – trīs Somijas rallija čempionāta posmos izcīnītas divas uzvaras, kā arī Zviedrijas WRC posmā viņš izcīnīja otro vietu WRC3 klasē, būdams arī otrs ātrākais starp visām R5 klases mašīnām.


Lindholms Lapzemes rallijā. Foto: Raimonds Volonts

''Galvenā lieta ir progress. Līmenis ERČ ir ļoti augsts, ralliji man būs pilnīgi sveši, tāpēc būs ļoti, ļoti daudz jāmācās. Joprojām gribu startēt WRC čempionātā, tāpēc ERČ man ir labs solis uz priekšu. Paldies MRF Tyres komandai, ka izvēlējās mani kā vienu no savas komandas pilotiem. Ticu, ka pēc redzētā ziemas rallijā, kur Brīns ar MRF riepām, kas pirmo reizi redzēja sniegu, izcīnīja trešo vietu, šīs riepas sevi lieliski pierādīs arī ERČ. Tas apliecina to, ka šis produkts ir labs un ar nepacietību gaidu, kad varēšu ar šīm riepām uzrādīt labus rezultātus,'' tā Emīls Lindholms, kurš pagājušajā gadā pēc diviem Somijas WRC ātrumposmiem bija līderis, taču tad sportists piedzīvoja avāriju.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png