profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņukam šosezon būs jauns stūrmanis

Go4speed 31.01.2020 - 00:12 Lukjaņukam šosezon būs jauns stūrmanis
Aleksejs Arnautovs

Gandrīz visu līdzšinējo rallija karjeru Alekseja Lukjaņuka stūrmanis bijis Aleksejs Arnautovs. Pirmo ralliju abi sportisti aizvadīja 2009.gadā, kur Baltās nakts rallijā ekipāža startēja ar Opel Astra automašīnu. Kopā abi sportisti izcīnījuši daudz uzvaras, kā arī kļuvuši par Eiropas rallija čempioniem.

Taču, kā ceturtdienas vakarā paziņoja Lukjaņuks, tad šogad Arnautovs nebūs Lukjaņuka stūrmanis, jo viņš nolēmis gadu paņemt pauzi.


Foto: No ekipāžas personīgā arhīva

''Mani dārgie. Kā jūs vairums to zināt, tad Aleksejs Arnautovs nolēmis paņemt pauzi no profesionālā sporta, tāpēc viņš šogad nebūs mans stūrmanis. Viņam tagad ir laiks nedaudz atpūsties, daudzu gadu laikā beidzot doties ceļojumos kopā ar ģimeni un uz ralliju paskatīties no citas puses,'' iesāk Aleksejs Lukjaņuks.

''Vairāk nekā desmit gadus Arnautovs sevi veltīja rallijam – sākot no maziem vietējiem rallijiem Krievijā līdz leģendāriem Eiropas rallijiem, beigās kļūstot arī par Eiropas rallija čempionu. Nav slikti, ne? Bet tā bija arī diezgan laikietilpīga nodarbe, tāpēc tagad viņam būs laiks atpūsties (un atgriezties daudz spēcīgākam). Protams, būs diezgan neparasti mašīnā neredzēt divus Aleksejus, bet neuztraucaties, viņš būs kaut kur blakus. Atpūties, Aleksej, un uz drīzu tikšanos,'' nobeidz Lukjaņuks.


Foto: Maciej Niechwiadowicz

Pavisam kopā Arnautovs un Lukjaņuks ERČ rallijos līdz šim izcīnīja deviņas uzvaras.

Savus sezonas plānus Lukjaņuks sola paziņot drīzumā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png