profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc Romas ERČ rallija pirmās dienas Sesks astotais, Grjazinam avārija

Go4speed 20.07.2019 - 19:27 Pēc Romas ERČ rallija pirmās dienas Sesks astotais, Grjazinam avārija
Foto: FIA ERC

Aizvadīta Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Romas rallija pirmā diena, kurā sportistiem vajadzēja veikt sešus ātrumposmus.

Pēc pirmā posma līderis bija Grjazins, taču otrajā posmā krievu sportists avarēja un izstājās. Pēc trīs ātrumposmiem ātrākais bija mājinieks Andrea Krugnola. Ceturtais bija Aleksejs Lukjaņuks, bet Mārtiņš Sesks ar Uldi Briedi bija 12.vietā. Jāatzīmē, ka pirmajā ātrumposmā Sesks pārsita riteni (kopumā riteņus pārsita daudzi braucēji), līdz ar to atlikušos divus posmus Sesks brauca piesardzīgāk.

''Pirmā ātrumposma beigās, divus kilometrus pirms finiša, pārsitām riepu, zaudējām laiku un pirms otrā ātrumposma nācās iesvīst, lai to nomainītu. SS2 un SS3 braucām ļoti piesardzīgi, nedrīkstējām pieļaut kļūdas. Mēs abi mācāmies. R5 pilnpiedziņas automašīna parāda daudz jaunu informāciju, katrs ātrumposms ļauj pielikt klāt jaunu sajūtu un maņu. Vēl ir daudz jābrauc, lai varētu braukt itāļu tempā, bet labā ziņa ir, ka saprotu, kur var atrast sekundes,'' tā savā Facebook lapā teica Sesks.


Foto: Martins Sesks Rally

Pēc servisa parka sportisti vēlreiz veica jau no rīta brauktos posmus. Neveiksmīgs ceturtais ātrumposms bija līderim Krugnolam, kurš pārsita riteni un zaudēja vairāk nekā divas minūtes, tādējādi zaudējot pirmo vietu. Tikmēr vadību pārņēma Ģiandomeniko Basso, kurš pēc pirmās dienas par 36 sekundēm apsteidz Alekseju Lukjaņuku, kurš pirmajā dienā arī gan pamanījās pārsist riteni, gan arī viņa auto bija nelielas tehniskas problēmas. Sesks/Briedis pēc servisa parka kāpināja tempu un pirmo dienu noslēdza astotajā vietā. Atgādinām, ka Seskam šis ir otrais rallijs ar R5 auto un pirmais rallijs ar šo auto uz asfalta.

Rallija noslēdzošajā dienā sportistiem būs jāveic desmit ātrumposmi.

Grjazina avārija:

Rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png