profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kanāriju salu ERČ treniņos vairāki līderi piedzīvo avārijas (FOTO)

Go4speed 01.05.2018 - 10:48 Kanāriju salu ERČ treniņos vairāki līderi piedzīvo avārijas (FOTO)
Ingrama auto pēc avārijas. Foto: @inforallyes

Šajās brīvdienās Kanāriju salās startēs Eiropas rallija čempionāta (ERC) otrais posms. Pirmdien sportisti aizvadīja oficiālos testus, kuros diemžēl vairākas ekipāžas piedzīvoja avārijas.


Lukjaņuka auto pēc avārijas. Foto: @RevistaScratch

Jau pirmajā līkumā avarēja viens no favorītiem Kriss Ingrams. ''Aukstas riepas, pirmais nopietnais līkums un mēs ieskrējām barjerās. Komanda ieguldīja diezgan daudz darba, lai savestu kārtībā diezgan spēcīgi sasisto mašīnu. Pēc pāris stundām auto tika salabots un varēju turpināt testus,'' tā Ingrams.

Arī Aleksejs Lukjaņuks kādā no braucieniem piedzīvoja avāriju, sasitot mašīnas labo aizmugurējo riteni. Tāpat spēcīgu avāriju piedzīvoja 2017.gada Spānijas rallija čempions Ivans Ares.


Foto: @RevistaScratch

Testus aizvadīja arī Mārtiņš Sesks/Renārs Francis, kuriem šis būs pirmais asfalta rallijs. ''Mērķis ir būt stabilam visas nedēļas nogales garumā. Zinu, ka ļoti daudz konkurentu būs spēcīgi uz asfalta. Protams, mums būs grūtāk pacīnīties par pjedestālu šajā rallijā nekā Azoru salās, taču ceru, ka pavadīsim labas brīvdienas,'' tā Mārtiņš Sesks.

Pavisam kopā uz starta izies 94 ekipāžas (ERČ ieskaitē 41), starp kurām būs vairāki pretendenti uz uzvaru – Aleksejs Lukjaņuks, Bruno Magalešs, vairākkārtējais Ungārijas čempions Norberts Hercigs, Nikolajs Grjazins, Kriss Ingrams, Hermans Noibauers, Eivinds Brinildsens u.c. Pavisam kopā ERČ ieskaitē uz starta izies 23 R5 ekipāžas.


Foto: LMT Autosporta Akadēmija

ERC Junior U27 klasē uz starta izies 11 ekipāžas, bet pavisam kopā šajā rallijā ar R2 automašīnām trasē dosies 19 ekipāžas.

Divās dienās sportistiem būs jāveic 14 ātrumposmi (202 km).

Ingrama avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png