profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks: Ātrumposma beigās nedaudz sajuku prātā, taču tās bija emocijas (VIDEO)

Go4speed 29.03.2018 - 10:45 Lukjaņuks: Ātrumposma beigās nedaudz sajuku prātā, taču tās bija emocijas (VIDEO)
Lukjaņuks līksmo. Foto: FIA ERC

Azoru salu rallijā uzvaru izcīnīja Alekseja Lukjaņuka/Alekseja Arnautova ekipāža. Lukjaņuks vadību pārņēma otrajā ātrumposmā, un turpinājumā krievu sportists demonstrēja ātru un stabilu braukšanu, kas beigās ļāva izcīnīt uzvaru sezonas pirmajā Eiropas rallija čempionāta posmā.

Šis sportistam bija trešais rallijs Azoru salās. Pirmajā reizē tika izcīnīta otrā vieta, pagājušajā gadā, būdams rallija līderis, Lukjaņuks beigās bija spiests izstāties, bet šogad ''krievu raķete'' izcīnīja uzvaru.


Foto: Lina Arnautova

''Rallija pēdējo sekciju braucām ļoti uzmanīgi – taupījām bremzes, riepas un mašīnu. Tik ilgi gaidīju šo uzvaru, ka beigās nespēju valdīt emocijas. Beigās nedaudz sajuku prātā un pirms ātrumposma finiša mēģināju uzgriezt saulītes. Nekas gan nesanāca, tāpēc, iespējams, tās bija pašas neglītākās saulītes manā dzīvē. Taču tobrīd manas emocijas bija pārpārēm, jo sapratu, ka esam ne tikai nobraukuši ralliju līdz galam, bet arī uzvarējuši! Un tas bija pats galvenais. Biju ļoti, ļoti priecīgs. Paldies komandai, atbalstītājiem, stūrmanim un skatītājiem,'' tā savā mājas lapā izteicās Aleksejs Lukjaņuks.

Lukjaņuks mēģina griezt saulītes




Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png