profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostbergs: Mērķis cīnīties par ERČ čempiontitulu

Go4speed 10.04.2024 - 23:38 Ostbergs: Mērķis cīnīties par ERČ čempiontitulu
Foto: @World/Red Bull Content Pool

36 gadus vecais norvēģis, bijušais WRC pilots Mads Ostbergs šogad turpinās startēt Eiropas rallija čempionātā. Pagājušajā sezonā pieredzējušais Ostbergs ERČ izcīnīja trešo vietu, piekāpjoties vien Haidenam Padonam un Mārtiņam Seskam.

2012.gada Portugāles WRC rallija uzvarētājs šogad turpinās startēt ungāru TRT komandā, kur viņa rīcībā būs ''Citroen C3 Rally2'' automašīna. Pagājušajā sezonā Ostbergs, aizvadot pilnu ERČ sezonu, trīs reizes kāpa uz goda pjedestāla. Sezonas noslēdzošajā posmā, kas notika Ungārijā (pagājušajā gadā šis rallijs tika aizvadīts uz asfalta seguma, bet šogad notiks uz grants seguma) Ostbergs svinēja uzvaru.


Foto: Daniel Godzik

"Mums vajadzēja daudz pūļu, lai būtu gatavi šai sezonai. ''Citroen Hungary'', ''Citroen Racing'', ''Michelin'' un ''TRT'' atbalsts bija atslēga, lai sāktu šo sezonu," atzinīgi saka Mads Ostbergs. "Šis ir otrais gads, kopš startējam ERČ. Pakete, ar kuru startējam 2024. gadā, ir spēcīga, un nav šaubu, ka mēs vēlamies cīnīties par uzvaru - ne tikai par rallija uzvarām, bet arī par čempiontitulu," norādīja norvēģis.

Konkurence ERČ šogad solās būt ļoti sīva, jo Jaunzēlandes zvaigzne Padons jau iepriekš paziņoja, ka šosezon aizstāvēs savu pērn izcīnīto ERČ titulu. Tāpat arī citi braucēji ir apņēmušies cīnīties par augstākajiem rezultātiem, kuru vidū ir arī Sesks, kurš pērn bija vienīgais pilots ERČ, kurš sezonā spēja izcīnīt divas uzvaras.

PIEDALIES RALLY BUHARIKI ERČ PROGNOŽU SPĒLĒ!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png