profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ungāru sportistam cīņa par pirmo uzvaru ERČ beidzas ar smagu avāriju (VIDEO)

Go4speed 10.10.2023 - 23:27 Ungāru sportistam cīņa par pirmo uzvaru ERČ beidzas ar smagu avāriju (VIDEO)
Foto: fia.com

Aizvadītajās brīvdienās Ungārijā norisinājās sezonas noslēdzošais Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posms. Līdz desmitajam ātrumposmam līderis bija mājinieks Miklošs Čomos, taču priekšpēdējā ātrumposmā ungāru sportists piedzīvoja smagu avāriju, tādējādi izstājoties no cīņas par savu pirmo uzvaru ERČ.



''Lai arī noslēdzošajos divos ātrumposmos centāmies braukt droši, diemžēl vienā kreisā līkumā mēs lielā ātrumā izslīdējām (avārijas brīdī ātrums bija ap 120 km/h) un ieskrējām kokā. Esmu ļoti vīlies. Par laimi, mums viss ir kārtībā, bet sapnis sagrauts,” tā Miklošs Čomos, kura labākais rezultāts šogad ERČ ir 3.vieta Čehijas ERČ posmā.

Jāatzīmē, ka šī gada Kanārijas salu ERČ rallijā Čomos piedzīvoja arī smagu avāriju, iznīcinot savu ''Škoda Fabia Rally2 evo'' automašīnu. Tobrīd sportists paziņoja, ka ERČ sezona viņam, visticamāk, ir beigusies, taču pēc četru posmu izlaišanas viņš, pateicoties saviem atbalstītājiem, atgriezās ERČ.



"Man trūkst vārdu pēc tā lielā atbalsta, ko esam saņēmuši no saviem līdzjutējiem. Tas ir patiesi pārsteidzoši, ka 900 fani ar pūļa finansējuma palīdzību savāca mums budžetu jaunai mašīnas virsbūvei. Bez viņu palīdzības mēs nevarētu šosezon turpināt ERČ. Vēlos teikt lielu, lielu paldies mūsu faniem ungāru valodā köszönjük srácok,” toreiz vasarā teica 30 gadus vecais Čomos.


Foto: www.fiaerc.com

Šosezon ungāru sportists ar 49 punktiem ERČ izcīnīja devīto vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png