profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lieliska iespēja laimēt 'Tet Rally Liepāja' ielūgumus

Go4speed 15.05.2023 - 14:08 Lieliska iespēja laimēt 'Tet Rally Liepāja' ielūgumus
Foto: Tet Rally Liepāja

Gatavojoties FIA Eiropas rallija čempionāta posmam, kas 16.-18. jūnijā norisināsies Kurzemē, iepirkšanās centri Akropole kopā ar Tet Rally Liepāja piedāvās kopīgu aktivitāti ar iespēju iegūt dāvanas. No 15. līdz 21. maijam Akropole Alfa un no 22. līdz 28. maijam Akropole Rīga iepirkšanās centros būs apskatāma Sports Racing Technologies komandas Škoda Fabia R5 rallija automašīna, kā arī būs izvietots autosporta simulators – ātrākajiem braucējiem katru dienu būs iespēja saņemt divus ielūgumus uz Tet Rally Liepāja. Savukārt nedēļas ātrākā rezultāta īpašnieks saņems papildbalvu no Akropole iepirkšanās centriem – Akropole dāvanu karti 50 eiro vērtībā.

Tet Rally Liepāja stends iepirkšanās centrā Akropole Alfa būs izvietots centrālajā laukumā pie informācijas centra sākot ar šodienu, 15. maiju, līdz pat svētdienai, 21. maijam. Savukārt nedēļu vēlāk – rallija stends pārcelsies uz Akropole Rīga, kur no pirmdienas, 22. maija, līdz svētdienai, 28. maijam, tas būs pieejams pasākumu zonā starp A un F ieeju.

Rallija līdzjutējiem svarīgi zināt, ka šīs kopīgās sadarbības aktivitātes periodā, no 15. līdz 28. maijam, tikai Akropole Rīga esošajā Biļešu Paradīze kasē, Tet Rally Liepāja ieejas biļetes uz visiem ātrumposmiem būs iespējams iegādāties ar 30 % atlaidi, izmantojot slepeno paroli: RALLIJS.


Foto: Tet Rally Liepāja

Tikmēr tiem, kuri paši vienmēr ir sapņojuši par iespēju iemēģināt savus spēkus rallija “dopā”, iepirkšanās centros ik dienu no plkst. 12.00 līdz plkst. 19.00 būs pieejams autosporta simulators. Katras dienas ātrākā laika uzrādītājs balvā saņems divus ielūgumus uz Tet Rally Liepāja, savukārt nedēļas ātrākā rezultāta īpašnieks nopelnīs vēl divus ielūgumus uz ralliju, kā arī Akropole dāvanu karti 50 eiro vērtībā. Visi autosimulatora aktivitātes dalībnieki automātiski kvalificēsies arī papildbalvas izlozei, kuras laimīgais saņems divus ielūgumus uz Tet Rally Liepāja un Sportland dāvanu karti 50 eiro vērtībā.

''Liels prieks mūsu partneru lokā uzņemt Akropole iepirkšanās centrus un uzsākt sadarbību, kuras laikā visiem rallija interesentiem būs lieliska iespēja gan tuvplānā aplūkot Eiropas čempionāta ieskaitē jaudīgākās R5 specifikācijas rallija automašīnu, gan pašiem izmēģināt savus spēkus rallija ātrumposmā, sēžoties pie simulatora stūres, un papildus tam tikt pie ielūgumiem uz Tet Rally Liepāja. Vēl vairāk, visiem AKROPOLE Rīga apmeklētājiem mums izdevies sarūpēt patiešām īpašu ieejas biļešu piedāvājumu, kāds līdz šim bijis pieejams vien pašiem uzticamākajiem mūsu rallija apmeklētājiem! Sākam iesildīties jaudīgai nedēļas nogalei Kurzemē jūnija vidū!” tā RA Events un Tet Rally Liepāja direktors Raimonds Strokšs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png