profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Heikila: Raudāšana nepalīdzēs – ir tā, kā ir

Go4speed 13.03.2023 - 11:09 Heikila: Raudāšana nepalīdzēs – ir tā, kā ir
Foto: @World / Red Bull Content Pool

Haidens Padons svētdien kļuva par pirmo Hyundai pilotu, kurš uzvarējis FIA Eiropas rallija čempionāta posmā. Kopš septītā ātrumposma līderis bija somu braucējs Miko Heikila, kurš, dodoties noslēdzošajā dopā, tobrīd par 2,8 sekundēm bija priekšā Padonam. Diemžēl īsi pēc starta Heikila pārsita riteni, kuru ekipāža bija spiesta mainīt dopā, tādējādi somu braucējs kopvērtējumā no pirmās pozīcijas atkrita uz astoto.


Haidens Padons ar komandu

''Man žēl Heikilas,'' pēc finiša teica Haidens Padons. ''Mēs vēlējāmies godīgā cīņā pārspēt šīs 2,8 sekundes. Bet mēs esam ļoti laimīgi. Mēs pirms starta necerējām uz pirmo vietu. Svētdien izbaudījām cīņas, un arī automašīna bija lieliska. Pēdējā dopā braucām ļoti ātri, lai noķertu Heikilu. Diemžēl viņš pārsita riteni, kas nav veids, kā mēs vēlējāmies, lai šī cīņa noslēgtos. Paldies BRC komandai un visiem par atbalstu," tā 2016.gada Argentīnas WRC posma uzvarētājs Padons.


Foto: @World / Red Bull Content Pool

Protams, vīlies par šādu iznākumu bija Heikila. ''Nav ne jausmas, kur mēs pārsitām riteni. Šeit ir viegli pārsist riteņus, jo visur ir akmeņi. Taču esmu apmierināts ar riepām un par viņām neko sliktu nevaru teikt. Raudāšana nepalīdzēs – ir tā, kā ir. Gribu pateikt paldies savai komandai, kura ļoti labi strādāja. Ir smagi, bet mēs atgriezīsimies spēcīgāki. Paldies visiem par sirsnīgajiem vēstījumiem un atbalstu. Vēlos apsteigt Padona ekipāžu, kura uzvarēja pelnīti. Mēs atjaunosimies un virzīsimies uz priekšu. Tiksimies Kanāriju salu rallijā,'' tā Miko Heikila.

Kopvērtējumā līderis ar 34 punktiem ir Padons, kuram seko Ostbergs (24) un Linamāe (24). Sesks ar pieciem punktiem ieņem 12.vietu.

Kopvērtējums:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png