profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Uzsākta 'Tet Rally Liepāja' ieejas biļešu tirdzniecība

Go4speed 08.12.2022 - 22:13 Uzsākta 'Tet Rally Liepāja' ieejas biļešu tirdzniecība
Foto: Red Bull Content Pool

Ceturtdien Biļešu Paradīze kasēs un interneta vietnē uzsākta FIA Eiropas rallija čempionāta Latvijas posma Tet Rally Liepāja ieejas biļešu tirdzniecība. Kā ierasts, sacensību apmeklētājiem pieejamas gan vienas, gan divu dienu ieejas biļetes, kas tikai tirdzniecības sākumperiodā, līdz 28. decembrim, pieejamas ar 50% atlaidi. FIA Eiropas rallija čempionāta 2023. gada sezonas ceturtā posma Tet Rally Liepāja norise Liepājā, kā arī Dienvidkurzemes, Talsu, Kuldīgas un Tukuma novadā paredzēta nākamā gada vasarā, 16.-18. jūnijā.

Senākā rallija čempionāta 2023. gada sezona startēs martā – pirms sacensībām Latvijā FIA Eiropas rallija čempionāts (FIA ERČ) būs paviesojies Portugālē, Spānijā un Polijā, bet pēc vizītes Kurzemē dosies uz Zviedriju, Itāliju, Čehiju un Ungāriju. FIA ERČ Latvijas posms nākamgad plānots vēl plašākā Kurzemes reģiona teritorijā kā iepriekš, metot vēl nepieredzētus izaicinājumus autosportistiem un sniedzot jaunus iespaidus skatītājiem.


Foto: Red Bull Content Pool

2023. gadā Tet Rally Liepāja norisināsies tieši pirms vasaras saulgriežiem – sacensību svinīgā atklāšana paredzēta piektdien, 16. jūnijā, rallija pilsētā Liepājā. Tikmēr rallija ātrumposmi tiks sarīkoti sestdien un svētdien – 17. un 18. jūnijā. Rallija starts paredzēts sestdien Tukuma novadā, bet dienas turpinājumā ekipāžas dosies uz ātrumposmiem gan Talsu novadā, gan Kuldīgas novadā, lai vakarā atgrieztos rallija pilsētā Liepājā. Savukārt Tet Rally Liepāja noslēdzošie ātrumposmi paredzēti svētdien, kad ekipāžām plānoti vairāki pārbaudījumi Dienvidkurzemes novadā, tajā skaitā arī izšķirošais Power Stage ātrumposms, kura laikā iespējams iegūt papildu punktus, un kura norise tiek plaši atspoguļota TV tiešraidēs visā pasaulē.
Apmeklētājiem pieejamas kā vienas, tā arī divu dienu ieejas biļetes. Skatītājiem jāņem vērā, ka ieejas biļetes uz vienu ātrumposmu nebūs pieejamas. Bērniem līdz 10 gadu vecumam (ieskaitot) un personām ar invaliditāti ieeja skatpunktos būs bez maksas, bet junioriem līdz 17 gadu vecumam (ieskaitot) un Latvijas pensionāriem – ieejas biļetes par samazinātu cenu būs pieejamas visā tirdzniecības periodā.

''Ar gandarījumu varu atklāt, ka Tet Rally Liepāja ģeogrāfija arvien paplašinās un rallija ātrumposmi nākamgad tiks sarīkoti arī Tukuma un Kuldīgas novadā. Jādomā, ka šādas izmaiņas pozitīvi novērtēs arī autosportisti un, vēl jo vairāk – skatītāji, kuriem būs iespēja Eiropas ātrāko rallija ekipāžu sniegumu vērot vēl neredzētos skatpunktos. Ieejas biļešu tirdzniecības sākumperiodā esam tām piemērojuši 50% atlaidi. Tieši tā – biļetes ir pieejamas par puscenu! Šādi vēlamies atalgot mūsu uzticamākos skatītājus, kuri rallija nedēļas nogali ieplāno jau laicīgi, kā arī tos, kuri vēlas iepriecināt sevi vai citus, Ziemassvētkos izvēloties dāvināt rallija piedzīvojumu!” tā izsakās RA Events un Tet Rally Liepāja direktors Raimonds Strokšs.

Tet Rally Liepāja ieejas biļetes iespējams iegādāties ŠEIT.


ERČ kalendārs:
1. flag 
11. - 12.marts  Rally Serras de Fafe
2. flag 05. - 06.maijs Kanāriju salu rallijs
3. flag 20. - 21.maijs Polijas rallijs
4. flag 17. - 18.jūnijs Tet Rally Liepāja
5. flag 07.-08.jūlijs Zviedrijas rallijs
6. flag 29.-30.jūlijs Romas rallijs
7. flag 19.-20.augusts  Čehijas rallijs
8. flag 07.-08.oktobris Ungārijas rallijs

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png