profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Seska ekipāža izvirzīta ERČ balvai nominācijā 'Gada izcilākais sniegums'

Go4speed 06.12.2022 - 11:18 Seska ekipāža izvirzīta ERČ balvai nominācijā 'Gada izcilākais sniegums'
Foto: Raimonds Volonts

Eiropas rallija čempionāta organizatori turpina atskatīties uz dažiem šīs ERČ sezonas izcilākajiem sasniegumiem. Nominācijā ''Gada izcilākais sniegums'' pretendē pieci sportisti, starp kuriem ir arī liepājnieki Mārtiņš Sesks/Renārs Francis.

Atgādināsim, ka šī gada ''Tet Rally Liepāja'' Sesks trešo reizi karjerā sēdās pie R5 automašīnas stūres (''Tet Rally Liepāja'' – otro reizi). Neskatoties uz to, ka uz starta stājās daudzi ātri un pieredzējušāki ERČ braucēji, Sesks/Francis saviem konkurentiem nedeva ne mazāko iespēju viņus apdzīt un, uzvarot visos 12 ātrumposmos, ekipāža izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Pateicoties šim sniegumam, Sesks/Francis kļuva par pirmo ekipāžu, kura kādā no ERČ rallijiem ir uzvarējusi visos ātrumposmos! Jāpiebilst, ka Sesks spēja atkārtot leģendārā WRC pilota Sebastjana Lēba rekordu, kurš 2005.gadā Korsikas WRC rallijā arī uzvarēja visos ātrumposmos.


Foto: Raimonds Volonts

Vēl šajā nominācijā uz balvu pretendē tādi piloti kā Nils Solans (sarežģītos laikapstākļos izcīnīta uzvara Portugāles ERČ posmā), Roberts Virves (Polijas ERČ rallijā ERC3 klasē igaunis bija ātrākais visos 14 ātrumposmos, finišā savas klases tuvāko sekotāju apsteidzot par vairāk nekā piecām minūtēm), čehs Jans Kopeckis (savas mājas Barum rallijā viens no pieredzes bagātākajiem rallija braucējiem uzvarēja desmito reizi) un Lorents Peljērs (Braucot ar priekšpiedziņas ''Opel Corsa Rally4'', franču sportists sezonas noslēdzošajā ERČ posmā Spānijā izcīnīja sesto vietu absolūti).

Balsot var ŠEIT, zem raksta vienu reizi uzspiežot uz Seska attēla un zemāk nospiežot pogu Submit. Balsot var vairākas reizes.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png