profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ERČ kopvērtējuma līderis: Sesks 'Tet Rally Liepāja' bija no citas līgas

Go4speed 07.07.2022 - 00:22 ERČ kopvērtējuma līderis: Sesks 'Tet Rally Liepāja' bija no citas līgas
Efrens Larena

Šobrīd, kad Eiropas rallija čempionātā aizvadīti pieci posmi, pārliecinošs līderis ir spānis Efrens Larena. ''Tet Rally Liepāja'' Larena tikai noslēdzošajā ātrumposmā izrāva otro vietu, finišā uzvarētājam Mārtiņam Seskam zaudējot minūti un desmit sekundes.

''Power Stage ātrumposmā mēs ļoti centāmies, lai iegūtu 2.vietu. Zināju, cik mūsu MRF Tyres komandai ir svarīgi, lai uz goda pjedestāla mēs ieņemtu pirmās divas vietas,'' iesāk Seska komandas biedrs Efrens Larena. "Tas bija kā ķirsis uz kūkas. Dažreiz, ierodoties tik ātrā rallijā, kāds bija šis, tu domā: "Labi, varbūt es šeit zaudēšu dažus punktus". Zināju, ka ātrumposmi šajā rallijā ir ātrāki nekā Polijā, taču patiesībā man šie ceļi patika vairāk.''


Foto: Raimonds Volonts

Spāņu pilots uzslavēja komandas biedra sniegumu, kā arī paskaidroja, kā pavisam jaunās MRF riepas palīdzēja nodrošināt lielāku ātrumu. "Noteikti, ka komandai, MRF Tyres un mūsu situācijai čempionātā tas ir vienkārši neticami. Mēs šeit ieradāmies cīnīties. Uzreiz testos pirms rallija, kad pirmo reizi izmantojām jaunās riepas, tas bija pavisam kas cits. Mums bija daudz labāka sajūta, un tās riepas darbojās uzreiz. Jā, Mārtiņš bija no citas līgas, bet mēs cīnījāmies ar Heikilu, Solanu, Kristensonu un daudziem citiem puišiem. Kopumā šis rezultāts mums ir ļoti labs."


Foto: Raimonds Volonts

Vīlies par savu rezultātu bija soms Miko Heikilā, kurš noslēdzošajā dopā zaudēja otro vietu un atkrita uz trešo. ''Pēdējā ātrumposmā braukšana bija laba, taču laiks nebija tik labs, kā cerēts. Mums jāstrādā pie noslēdzošajiem ātrumposmiem. Esmu pārliecināts, ka ar laiku šo rezultātu novērtēšu labāk, taču šobrīd tā ir liela vilšanās," tā Heikila. Jāpiebilst, ka šis šogad bija trešais rallijs pēc kārtas, kad Heikila noslēdzošajā dopā zaudē pirmo vietu. Piemēram, maijā notiekošajā ''SM Mad-Croc Länsirannikon'' rallijā Heikila pēdējā ātrumposmā no pirmās vietas atkrita uz trešo.

ERČ kopvērtējums:
1. flag Llarena Efrén







116
2. flag Solans Nil







70
3. flag Tempestini Simone







64
4. flag Battistolli Alberto







57
5. flag Pardo Siota Javier







55
6. flag Torn Ken







50
7. flag Araújo Armindo







45
8. flag Sesks Mārtiņš







42
9. flag Campedelli Simone 








31
10. 
flag 
Marczyk Mikołaj







30
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png